• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović pred Galatu: Da više pričamo o košarci

Autor mondo.rs

"Nije mi jednostavno da uopšte govorim o onome što se dogodilo u Istanbulu, ali mislim da je vreme da neke stvari ipak ostavimo ispred dvorane", kaže kapiten Zvezde.

 Crvena zvezda Galatasaraj Luka Mitrović izjava Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Trofej Kupa Radivoja Koraća doneo je i dobro raspoloženje u svlačionicu Crvene zvezde mts.

Ekipa Dejana Radonjića u mirnoj atmosferi se priprema za duel protiv Galatasaraja zakazan u četvrtak, svesna značaja tog meča. Na treningu u sredu, trener Zvezde računao je na sve igrače osim Nemanje Dangubića, koji još ne može da trči, pa radi odvojeno od tima.

"Roviti" Milko Bjelica i Nejt Volters bili su u stroju, kao i Branko Lazić, koji je u opremi za trening takođe bio među saigračima.

Kapiten Zvezde Luka Mitrović rekao je da je uspeh u Nišu ulio i dodatno samopouzdanje u tim.

"Svi smo tu zbog trofeja i titula. Ostvarili smo prvi cilj i zadovoljni možemo da nastavimo u ostatak sezone", rekao je on.

S obzirom na to da dueli Zvezde i Galatasaraja izazivaju veliku pažnju od ubistva Marka Ivkovića ispred dvorane "Abdi Ipekči", crveno-beli su saopštili da je i sutrašnji meč proglašen utakmicom najvišeg rizika.

"Desilo se to što se desilo, nešto o čemu ne volim mnogo i da pričam. Mislim da je vreme da se neke stvari ostave van hale i da se priča malo više o košarci, a malo manje o tome. Nadam se da će ambijent i atmosfera biti prava sportska, navijačka i da će nam to ići u prilog"

Upitan za kvalitet Galatasaraja, Mitrović je rekao da je i prvi meč od Ivkovićevog ubistva u Beogradu pokazao da ekipa Ergina Atamana zna da reaguje i u najtežim okolnostima.

"Igraju definitivno mnogo bolje nego na početku sezone. Izmenili su dosta tim, tražili su dugo roster i formu i deluje da sada konačno izgledaju kako bi i želeli. Biće izuzetno teška utakmica, trudimo se da se maksimalno fokusirano na dešavanja na terenu. Videli ste i na tom našem međusobnom meču pre dve godine da su oni izuzetno iskusni i da sve oko terena nije mnogo uticalo na njih. Doći će mentalno pripremljeni i znaće šta ih čeka".

Na konstataciju novinara da je sutrašnji meč jedan od najbitnijih za Zvezdu u Evroligi, Mitrović kaže:

"Ne treba kriti da jeste, kao što je bila i izuzetno važna protiv Efesa i nadam se da ćemo bolje da reagujemo".

Da li je pobeda imperativ?

"Ni u jednom meču u Evroligi nemamo imperativ. Naravno da želimo trijumf i da mu se nadamo. Imamo na to pravo i spremamo se za svaki meč da pobedimo, ali neće leteti glave ako se ne pobedi ovaj meč", dodao je Mitrović.

Duel Zvezde i Galatasaraja počeće u četvrtak u 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC