• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić: Igrajte i za one koji ne mogu

Autor mondo.rs

Partizan u petak od 18 časova dočekuje Zadar, u poslednjem meču 23. kola ABA lige. Gosti ne znaju da je Hečer u bolnici!?

 Aleksandar Džikić pred meč Partizan Zadar ABA liga 2016 2017 Izvor: MN PRESS

Cedevita, Budućnost i Partizan su četiri kola pre kraja bili bodovno izjednačeni na tabeli, a tim redosledom bili su raspoređeni na tabeli na osnovu učinka u međusobnim susretima.

Zagrepčani su potom savladali Cibonu u gradskom derbiju, a Budućnost izgubila od Olimpije u Ljubljani, što znači da bi se crno-beli pobedom nad Zadrom pomerili na treće mesto i napravili korak u pravcu polufinalne plej-of serije sa Cedevitom.

Podsetimo da Budućnost u poslednjem kolu gostuje Crvenoj zvezdi, gde bi lako mogla da doživi još jedan poraz.

Naravno, Partizan trenutno ima veću brigu od konačnog plasmana u ABA ligi, a to je zdravlje igrača koji su se otrovali tokom finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Stanje Vilijama Hečera je najteže, dok se Vanja Marinković i Miloš Koprivica polako oporavljaju, kao i trener Aleksandar Džikić. Ostaje da se vidi kako će se osećati Branislav Ratkovica, koji je dobio temperaturu na dan revanš susreta sa PAOK-om.

S obzirom na to da je Džikić prvi put od polaska u Niš dao izjavu za zvanični sajt kluba, ne bi bilo iznenađenje da se on u petak uveče pojavi u dvorani "Aleksandar Nikolić" na utakmici protiv Zadra (18.00).

"Poznati su učesnici plej-ofa, ali borba oko pozicija trajaće do poslednjeg kola. Naša situacija je svima poznata i neće se promeniti za meč protiv Zadra... Ko god da u petak bude u timu, moraće da radi posao i za one koji ne mogu da igraju", poručio je Džikić.

Partizan će ući u meč sa skorom 16-6, dok je Zadar sa 7-15 među poslednjeplasiranim ekipama i preti mu ispadanje iz regionalnog takmičenja.

Sudeći po izjavama na zvaničnom sajtu ABA lige, u kojima se kao glavna opasnost apostrofira Hečer, Zadrani nisu najbolje informisani o situaciji u protivničkom taboru, što je prosto neverovatno, s obzirom na količinu informacija o tome u srpskim medijima.

Treba pomenuti da je na njihovoj klupi odnedavno Aramis Naglić, nekadašnji centar evropskog prvaka, splitske Jugoplastike, koji je nasledio Nevena Plantaka. Naglić je treći šef stručnog štaba Zadra ove sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC