• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron dobija i pleja!

Autor mondo.rs

Klivlend Kavalirsima iznenada se ukazala šansa da angažuju bivšeg Ol stara Derona Vilijamsa.

Lebron Džejms tražio je od menadžmenta Klivlend Kavalirsa da dovede zamenu za povređenog Džej Ara Smita i iz Atlante je u trejdu stigao Kajl Korver.

Tražio je pojačanje za unutrašnju liniju i potpisan je Derik Vilijams, drugi pik sa drafta 2011, koga je prethodno otpustio Majami.

Tražio je "Kralj" i novog plejmejkera, da Kajri Irving ima adekvatnu zamenu i sva je prilika da će mu i ta želja biti ispunjena.

Pojačanje Kavalirsa, aktuelnih šampiona NBA lige, trebalo bi da postane iskusni Deron Vilijams (32), koga su uz isplatu preostalih nekoliko meseci ugovora otpustili Dalas Maveriksi.

DVA OLIMPIJSKA ZLATA

Lebron Džejms i Deron Vilijams bili su saigrači u reprezentaciji SAD na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012, kada su osvojili zlatne medalje.

Ekipa Dalasa je okrenuta budućnosti i ima druga rešenja na poziciji plejmejkera, a sa druge strane, gazda Mark Kjuban želi da omogući Vilijamsu da se u poodmaklim igračkim godinama bori za visok plasman.

Deron Vilijams bio je treći pik na draftu 2005. godine i elitni NBA plejmejker dok je u Juti vrteo "pik end rol" sa Karlosom Buzerom. Kasnije je prešao u Nju Džersi (Bruklin) Netse, gde mu je igra postepeno izgubila na kvalitetu, čemu su doprinele i povrede skočnog zgloba.

Međutim, nema sumnje da u sporednoj ulozi itekako može da bude od koristi vrhunskoj ekipi, kakva je Klivlend. Ove sezone je nastupio na 40 od 56 utakmica Dalasa i beležio u proseku 13 poena i sedam asistencija.

Za njegove usluge zainteresovani su takođe Atlanta i Juta, ali američki novinari nemaju dilemu da će njegova sledeća destinacija biti Ohajo.

Kavalirsi (skor 40-16) su trenutno prvi na tabeli Istoka, ispred Boston Seltiksa (37-20).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC