• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čanak o povredama: Novicu "razvaljuje" koleno

Autor mondo.rs

Pomoćni trener crno-belih detaljno je govorio o "kadrovskoj situaciji" ekipe: "Mislim da je to - to za ponedeljak".



I u pobedi nad Zadrom, košarkaši i stručni štab Partizana imali su veliki problem sa sastave ekipu koja će "izneti" poslednji meč 23. kola ABA lige.

U odsustvu trenera Aleksandra Džikića, crno-beli su nastupili bez Vila Hečera, Vanje Marinkovića, Miloša Koprivice, Džamonta Gordona (koji je bio u sastavu), Branislava Ratkovice i Kenana Karahodžića.

Da li će crno-beli biti kompletniji u ponedeljak, na gostovanju Mega Leksu?

"Ova trojica su u 'autu' pa su u 'autu'", počeo je izlaganje Nenad Čanak nakon trijumfa, misleći na Hečera, Marinkovića i Koprivicu, odsutne još od početka Kupa Radivoja Koraća.

"Karahodžić (zbog oka) i Gordon su (odsutni) do daljeg zbog lože. Ratkovica je pod temperaturom. Novica je pokušao, ali ga koleno 'razvaljuje'. Nije mogao više od četiri minuta, ali je rekao 'ako treba, tu sam'. Za ponedeljak, mislim da je to - to", dodao je pomoćni trener Partizana.

Iz trenutne perspektive, za sledeći meč se čini  koliko-toliko realnim samo povratak Branislava Ratkovice, koji u petak nije bio ni na klupi.

"Eventualno Bane, ali pitanje je na šta će ličiti u ponedeljak posle bolesti. Ovo nam je bila peta utakmica u osam dana, a Novica sa onakvim kolenom ne može da izdrži. Trener je dobro i mislim da će nam on pomoći", dodao je Čanak.

"Nema nas za 'pet na pet'"

Izvor: MN PRESS



Stefan Birčević je večeras bio najefikasniji igrač utakmice. On je zahvalio navijačima na podršci, rekavši da su prepoznali probleme ekipe i da su bili fenomenalni.

"Nismo hteli da imamo izgovor da nas je malo i što nemamo ključne igrače u timu. Mogli smo i ranije da rešimo utakmicu, imali smo 12 razlike pet minuta pre kraja, ali glavno je da smo pobedili", rekao je Birčević.

On je večeras ponovo pao na levi kuk, treći put u poslednjih sedam dana, ali je kazao da će biti dobro, iako ga to boli. Partizan je večerašnju utakmicu izneo praktično sa sedam igrača.

POVEZANE VIJESTI



"Mi znamo između sebe kako je. Čane (Čanak) i Kec (Dušan Kecman) nisu mogli da obave normalan trening, jer nas je šest do sedam na treningu. Imamo problem da odigramo 'pet na pet' i da postavimo sve što želimo. Ne smemo da kukamo. Idemo dalje. Na našu sreću, odložena je utakmica protiv Mege. Taj dan će nam mnogo značiti da se odmorimo. Nadam se da će nam se priključiti još neki igrač. Sada smo treći, ali ne odustajemo od tog drugog mesta", rekao je Birčević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC