• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloje pred Partizan: Imamo opstanak, sad bez grča

Autor mondo.rs

"Želimo da dobijemo što više utakmica do kraja lige i time dodatno poboljšamo naš položaj na tabeli", kazao je trener Mega Leksa Dejan Milojević u najavi utakmice protiv Partizana u ABA Ligi.

 Dejan Milojević najava Mega - Partizian Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Finalista prošlogodšnjeg plej-ofa ABA lige, ekipa Mega Leksa, zahvaljujući podizanju forme u finišu sezone, praktično je uspela da obezbedi opstanak na Jadranu tri kola pre kraja.

Trener ekipe Dejan Milojević, uoči meča sa Partizanom, rekao je da njegovi košarkaši mogu ostatak Jadranske lige da odigraju bez grča, ali da je timu ambicija da pobeđuje do kraja ovog takmičenja.


"Mi smo sa tri vezane pobede obezbedili opstanak u ligi, što nam omogućava da preostale mečeve odigramo bez grča i pritiska sa te strane. Želimo da dobijemo što više utakmica do kraja lige i time dodatno poboljšamo naš položaj na tabeli", kazao je Milojević na početku konferencije, a preneo zvanični sajt kluba.

Ističe da je neophodno da "energetski" odgovore Partizanu, koji će i na ovom meču biti oslabljen, a da bi agresivna odbrana mogla da bude presudan faktor na putu do trijumfa.


"U kom god oni sastavu budu izašli u ponedeljak, moramo maksimalno ozbiljno da priđemo meču od samog početka. Samo tako možemo da dođemo do pobede koja bi nam ulila dodatno samopouzdanje pred borbe koje nas očekuju do kraja sezone", rekao je Milojević.


Kapiten Rade Zagorac rekao je da njegov tim spremno dočekuje Partizan.

"Utakmica je od velike važnosti za obe ekipe. Nedavno su nas ubedljivo nadigrali u Nišu. Partizan je skup iskusnih, kvalitetnih i dokazanih igrača čiji je lider Novica Veličković. Imaju jako dobru sezonu trenutno. Mi smo dobro trenirali i meč dočekujemo spremni, sa željom da nastavimo sa pobedama u ABA ligi i na pravi način da završimo sezonu u regionalnom takmičenju", rekao je Zagorac.

Utakmica Mega-Partizan igra se u ponedeljak u Sremskoj Mitrovici i počinje u 21.00, a možete je pratiti i na TV Arena Sport1.

Ulaznice se prodaju po ceni od 400 dinara za tribine i 1.000 dinara za VIP mesta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC