• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolje i najgore šutersko veče za braću Kari!

Autor mondo.rs

Najbolji šuter lige Stef Kari imao veče za zaborav, dok je njegov brat Set Kari odigrao sjajan meč za Dalas Maverikse i polako nalazi "svoje mesto" u NBA ligi.


Voriorsi su rutinski savladali Seventisikserse u noći između ponedeljka i utorka (117:109), ali je veče obeležilo katastrofalno šutersko veče Stefa Karija, najboljeg šutera lige.

I oni najbolji umeju nekada da zakažu, pa je Kari protiv Filadelfije promašio SVIH jedanaest šuteva za tri poena i tako "popravio" svoje negativni rekord od novembra prošle godine kada je protiv Lejkersa promašio deset trojki.

"Dešava se, šta da radim, šutevi nekada ne ulaze i moraš da doprineseš na neki drugi način", kazao je MVP iz prošle sezone koji je ipak na kraju postigao 19 poena.

On je i izjednačio "rekord" NBA ligi, a podjednako loše šutersko veče (0/11 za tri) imali su i Trej Burk (Juta – Atlanta) i Antoan Voker (Boston – Filadelfija). U sedmoj utakmici finala plej-ofa 1994. godine između Niksa i Hjustona, bez pogotka iz jedanaest pokušaja bio je i Džon Starks.

Za razliku od brata Stefa, Set Kari je blistao iste večeri!

Dve godine mlađi bek je imao svoje najbolje šutersko veče u karijeri pošto je za Dalas pogodio pet trojki iz sedam pokušaja za ukupno 29 poena u pobedi nad Majamijem.

Set igrao sezonu karijere, a ovo je drugi put ove sezone da je postigao pet trojki na jednom meču, s tim da je u porazu od San Antonija "ispalio" deset šuteva. Ove sezone prosečno beleži 12.3 poena po meču i moglo bi se reći da je konačno našao "svoje mesto pod Suncem u NBA".

Stef i Set
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC