• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Durent nije završio sezonu!

Autor mondo.rs

Voriorsi će bez Kevina Durenta igrati narednih mesec dana, a onda se nadati da će nova snimanja kolena pokazati da je on spreman za plej-of.

Povreda Kevina Durenta u drugom minutu utakmice protiv Vašingtona, kada je na njegovu nogu pao centar Zaza Pačulija, je zabrinula navijače Golden Stejta. Posle različitih predviđanja, od toga da je povreda lakše do teže prirode - stigli su i zvanični podaci sa magnetne rezonance.

"Durantula" na sreću nije povredio prednje ukrštene ligamente, nego je u pitanju drugi stepen povrede srednjih koleteralnih ligamenata kolena i zbog toga mora da miruje četiri nedelje!


Nakon tog perioda mirovanja, on će ponovo ići na snimanje i tek će onda moći da bude procenjeno kolika pauza ga čeka i da li će se vraćati na teren do kraja regularnog dela sezone.

Golden Stejt je na dobrom putu da "odbrani" prvo mesto na Zapadu (50-10), a videćemo kako će u narednim nedeljama delovati bez Kevina Durenta, najvećeg pojačanja ove sezone, na parketu.

Regularni deo sezone traje još šest nedelja i pitanje je da li će ga Stiv Ker uopšte koristiti ili će ga čuvati za plej-of u kom njegovi Voriorsi imaju najviše ambicije i žele da povrate titulu od Klivlend Kavalirsa koji su ih savladali u prošlogodišnjem finalu uprkos vođstvu 3:1 u seriji.

U međuvremenu, Golden Stejt je doveo pojačanje na poziciji krila.

Iskusni Met Barns (36), koji je u karijeri igrao za devet NBA timova uključujući i Voriorse (2006-08), potpisaće u toku dana ugovor sa vicešampionom i poslužiće kao kratkoročna zamena za Kevina Durenta.

To znači i da su Voriorsi odustali od Hozea Kalderona, koji je ovih dana bio nadomak potpisa, jer je pozicija krila "deficitarnija" od plejmejkera u ovom trenutku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC