• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova vojska se regrupiše, vraća se Džikić

Autor mondo.rs

Stručni štab i tim Košarkaškog kluba Partizan se oporavlja od trovanja koje ih je "osakatilo". Aleksandar Džikić na klupi protiv slovenačke Krke u nedelju, povratak i ponekog igrača.

 Partizanova vojska se regrupiše, vraća se Džikić Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Spavaš li mirno, salmonelo?", bila je jedna od duhovitih opaski navijača Partizana prethodnih dana na svu muku koja je "sastavila" tim i u uslovima iz kojih su, oni koji su bili zdravi, ili bar zdraviji, uspeli da "isplivaju".

Ni danas nije poznato kako su se igrači i članovi stručnog štaba KK Partizan otrovali salmonelom zbog čega je tim bio desetkovan u završnici Kupa "Radivoja Koraća" u Nišu, potom revanšu FIBA Lige šampiona protiv PAOK-a i utakmice u ABA ligi.

Bez sedmorice igrača, Partizan je pobedio Megu u Sremskoj Mitrovici, što se okarakterisalo kao podvig.

Na svu muku, pojedini igrači Partizana igrali su što sa povredama (Novica Veličković), što posle smrtnog slučaja u porodici (Uroš Luković). Cela ova situacija je još više ujedinila igrače, a navijači su prepoznali trenutak i pružali podršku na svakom koraku.

Prema najnovijim vestima iz tabora Partizana, u nedelju će, u meču protiv slovenačke Krke, tim sa klupe predvoditi Aleksandar Džikić, a očekuje se da će u sastavu biti Branislav Ratkovica, možda i Vanja Marinković i Miloš Koprivica.

Za potonju dvojicu se, ipak, još ne zna koliko će i da li će uopšte moći da pomognu ekipi na parketu. Ali, će biti uz tim. Očekuje se i povratak Džamonta Gordona (koji nije igrao protiv Mege zbog bola u zadnjoj loži).

Novica Veličković, koji ima problem sa kolenom, takođe je pod znakom pitanja, a sigurno je da Vilijam Hečer ni u nedelju neće moći da igra. Naravno, neće biti ni Kenana Karahodžića, koji ima tešku povredu oka.

Partizan i Krka igraju u nedelju, 5. marta od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC