• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-beli bez Jovića u Madridu

Autor mondo.rs

"Potpuno je jasno kolika je Stefanova uloga u igri našeg tima, ali radićemo sve da nadoknadimo to odsustvo", kaže šef struke Zvezde Dejan Radonjić uoči puta u Španiju.

 Real Madrid Crvena zvezda bez Stefana Jovića Evroliga Izvor: MN PRESS


Crvena zvezda mts odigraće i četvrtu uzastopnu utakmicu bez Stefana Jovića, svog "motora" i prvog plejmejkera.

Kreator igre srpskog i regionalnog prvaka drugi put je ove godine ispao iz ritma treninga zbog bola u leđima, pa je, posle pauze nakon Kupa, propustio i prethodne tri utakmice - protiv Olimpije, Bamberga i FMP-a.

Bez njega, crveno-beli u četvrtak u 18 časova kreću i za Španiju, na meč protiv Reala, zakazan za petak.

"Stefan Jović ne putuje za Madrid. On još nije počeo sa košarkaškim treninzima. Kada će se to dogoditi, još uvek ne znam", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić u najavi utakmice.

Za razliku od nedeljnog meča u Železniku, Zvezda će u glavnom gradu Španije biti jača za oporavljenog Ognjena Dobrića, kao i za Nemanju Dangubića, koji je počeo da radi sa ekipom posle više od mesec i po pauze zbog povrede tetive.

"Potpuno je jasno kolika je Stefanova uloga u igri našeg tima, ali radićemo sve, koliko je to moguće, da nadoknadimo njegovo odsustvo. Svaki meč je prilika za naš tim da se pokaže u najboljem mogućem svetlu. Pokušaćemo to da uradimo, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo i na veliku snagu rivala", dodao je trener Zvezde.

Crveno-beli su u prvom ovosezonskom meču pobedili "kraljevski klub", a u revanšu će veoma važnu ulogu imati Zvezdin defanzivni lider - Branko Lazić.

"Sada nas očekuje potpuno drugačija utakmica od meča u Beogradu, jer igramo u Madridu, na njihovom terenu. Takođe, ekipi Reala ovaj meč dolazi posle tri 'vezana' poraza i sigurno će biti dodatno motivisani da nas dobiju - i zbog poraza u 'Pioniru' i zbog želje da prekinu tu seriju. Oni imaju svoje želje, mi idemo tamo sa svojim, da pokušamo da odigramo dobru utakmicu i da pokušamo da ih iznenadimo", rekao je Lazić.

Duel u Madridu počeće u petak u 21 čas.

U četvrtak

CSKA - Galatasaraj 18.00
Fenerbahče - Baskonija 18.45
Žalgiris - PAO 19.00
Makabi - Armani 20.05
Barselona - UNIKS 21.00

u petak

Efes - Bamberg 19.00
Olimpijakos - Darušafaka 20.45
Real - Zvezda 21.00

Tabela: Real 18-6, CSKA 18-6, Olimpijakos 17-7, Fenerbahče 16-8, PAO 14-10, Zvezda 14-10, Efes 13-11, Baskonija 13-11, Darušafaka 12-12, Žalgiris 10-14, Barselona 9-15, Bamberg 8-16, Galatasaraj 8-16, Makabi 8-16, UNIKS 7-17, Armani 7-17.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC