• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Bez opterećenja u Evroligi

Autor mondo.rs

"Moram da zamolim sve koji žele dobro našem klubu da tu euforiju izostave, jer nam neće doneti ništa dobro! Prevelika su očekivanja, a budžet i okviri u kojima radimo su premali!", poručio je prvi čovek KK Crvene zvezde Nebojša Čović.

 Nebojša Čović Bez pritiska i euforije Izvor: MN PRESS
Crvena zvezda mts je u ABA ligi, koja je označena kao prioritet u ovoj sezoni, obezbedila prvo mesto pred početak plej-ofa, dok je u Evroligi u vrlo dobroj poziciji da izbori plasman u najboljih osam, ali to neće biti nimalo lako.

Crveno-beli imaju skor 14-11, što je isti odnos pobeda i poraza koji su ostvarili Baskonija i Panatinaikos, pobedu manje ima osmoplasirani EFES, dok "prete" i Darušafaka 12-13, ali i Žalgiris sa skorom 11-14.

Pred duele u polufinalu ABA lige, ali i protiv Armanija i Olimpijakosa, oglasio se i predsednik KK Crvena Zvezda mts Nebojša Čović koji je poručio navijačima da klubu pruže podršku.
"Pred nama je izuzetno važan period sa utakmicama u regionalnoj ligi na prvom mestu. To takmičenje smo označili kao naš najveći prioritet. Takmičenje u Evroligi, predstavlja nadogradnju, ali bez bilo kakvog opterećenja. Dobro smo za sada odradili ovaj deo posla, a sada slede najvažniji mečevi. Zato apelujem na naše navijače da nam pruže podršku na predstojećim utakmicama Evrolige, a naročito na polufinalnim utakmicama ABA lige", kazao je Nebojša Čović i dodao da se navijači sete prve utakmice polufinala ABA lige protiv Cedevite prošle sezone koja je bila "jako teška" za crveno-bele.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda predstavlja najprijatnije iznenađenje ovogodišnje Evrolige, važi za tim sa najmanjim budžetom, ali se bori sa najbogatijima za visok plasman.

"Delimično mogu da razumem zašto je napravljena euforija oko nastupa našeg tima u Evroligi. Ali, moram da zamolim sve koji žele dobro našem klubu da tu euforiju izostave, jer nam neće doneti ništa dobro! Prevelika su očekivanja, a budžet i okviri u kojima radimo su premali!", kazao je Nebojša Čović i ponovo se obratio navijačima:

"Zato molim sve da nam pružaju bezrezervnu podršku, da budu uz tim sada kada je važno, i da priče o eventualnim pozicijama, nekakvim protivnicima, plej ofu, i čak fajnal foru Evrolige ostave po strani! Pokazali smo po ko zna koji put da znamo šta radimo, potrebna nam je samo iskrena podrška u svakom smislu. Naša strategija je već poznata korak po korak, sigurno ka zacrtanom cilju i to polako, realnom brzinom, jer sve što je prebrzo i euforično, na kraju ispadne kuso i loše", kazao je on u izjavi za zvanični sajt Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC