• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"M-Will": Lazić i ja? Samo takmičenje

Autor mondo.rs

Plejmejker Budućnosti imao je zanimljivo veče na terenu svog prethodnog kluba, a u nedelju će doći ponovo.

Markus Vilijams ponovo je prikazao navijačima Crvene zvezde deo svoje "magije", samo sada u dresu rivalskog tima.

U meču poslednjeg kola ABA lige zabeležio je 14 poena (tri trojke) i pet asistencija, za najbolji individualni učinak u timu Budućnosti, ali nedovoljno za iznenađenje i treće mesto na tabeli.

Zato će Vilijams i Podgoričani u nedelju ponovo doći "na noge" crveno-belima, ali sada u prvoj od moguće tri utakmice polufinala plej-ofa. Evo kako je tekao razgovor popularnog "M-Willa" sa beogradskim novinarima u ponedeljak malo pre ponoći...

"Moramo dobro da proučimo snimak ove utakmice, da izdvojimo loše stvari i da ih pretvorimo u pozitivne. Zvezda je čvrst tim, veoma disciplinovan, dobro su trenirani. Na nama je da shvatimo gde možemo da budemo jači, a gde oni ne mogu... i da ispravimo svoje greške. Napravili smo mnogo grešaka u pik end rol igri. Moramo da uzvratimo u nedelju", rekao je 31-godišnji "general na parketu".

U njegovom nastupu bila je primetna izuzetna motivisanost, ali ističe da to nije bilo zbog Zvezde, sa kojom se na neslavan način razišao krajem 2015. godine.

"Bila nam je potrebna pobeda i bio bih motivisan protiv bilo koga. Definitivno nisam protiv ovog tima, samo sam želeo da odigram što je moguće bolje i da obezbedimo što bolju poziciju pred plej-of".

Navijači u bivšem "Pioniru" nisu zaboravili njegov doprinos prvoj tituli regionalnog prvaka i prekidu Partizanove dominacije u Srbiji.

"Ova publika je uvek bila dobra. Igrao sam protiv ovog tima i pre nego što sam došao, tako da znam da uvek pružaju podršku svojoj ekipi. Njihova lojalnost je neuporediva sa navijačima mnogo drugih klubova, jedni su od najboljih u Evropi".

Dueli sa Lazićem, koga je Radonjić "spustio" sa svoje pozicije da zaustavi ključnog igrača Budućnosti, bili su na momente baš žestoki...

"Ne, ne, ništa lično protiv Laze. On je verovatno jedan od najboljih defanzivaca protiv kojih sam ikad igrao i koje sam video, kako u Americi, tako i ovde u Evropi. Čvrst je, agresivan i ne odustaje. Nema tu ničeg ličnog. Ušao bih u duel sa bilo kim. On igra snažnu, fizičku igru i ponekad mu sudije dozvole i da se 'izvuče' s tim, ali ponavljam - nema tu ničega ličnog. Dobar je momak i tu nema ničega osim takmičenja".

Crvena zvezda - Budućnost 82:66
Izvor: Youtube/ABA liga jtd


Vilijams je posle jednog koša privukao pažnju udarivši samog sebe po leđima. Otkrio je zbog čega...

"To je samo zabavan način proslave koji imamo saigrači i ja. Ako niko nije u blizini da ti pruži ruku, onda udariš sebe po leđima, ha-ha. Nije pokazivanje na svoje prezime ili bilo šta slično, više čestitanje sebi, jer nema nekog drugog da to uradi".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC