• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Protiv Armanija moraš najbolje što možeš

Autor mondo.rs

Trener Zvezde naglasio da ekipa Jasmina Repeše zahteva od svakog protivnika maksimalan pristup, bez obzira na to što ne učestvuje u borbi za plasman.

 Armani-Zvezda-najava-Dejana-Radonjica. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Veče nakon što su saznali da su ponovo ostali bez Stefana Jovića, košarkaši Crvene zvezde mts putuju u Milano, na meč protiv Armanija.

Ekipa Dejana Radonjića bez prvog organizatora igre odlazi u Italiju, svesna značaja utakmice i težine izazova, o kojoj je u najavi utakmice govorio i trener Zvezde.

"Idemo u Milano sa željom da odigramo dobar meč. Svesni smo činjenice da Armani i mi imamo svoju problematiku u smislu izostanka određenih igrača i da nas čeka težak meč u kome moramo prevazići okolnosti. Moramo da izvučemo maksimum i pariramo ekipi Armanija koja kod kuće igra jako, jako dobro", izjavio je on.

Uz podsećanje da je tim Jasmina Repeše kod kuće u 2017. pobedio Galatu, Olimpijakos i Darušafaku, Radonjić je istakao da kvalitet šampiona Italije u svakoj utakmici primorava njegove rivale da pruže maksimum.

"Pokazali su, bez obzira na to što nisu u borbi za plej-of, da svi timovi u Evroligi daju sve od sebe protiv njih i žele da se pokažu na najkvalitetniji mogući način. Očekujem upravo takav Armani i moraćemo da odigramo jako, jako dobro kako bismo parirali timu koji ima veliko iskustvo", dodao je Radonjić.

Duel u Italiji počeće u četvrtak u 20.45 časova, a ekipa Zvezde doputovaće u Milano u sredu uveče i jedini trening u Mediolanum Forumu odradiće na dan utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC