• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra vest: Bogdan spreman do plej-ofa

Autor mondo.rs

Prema informacijama iz Istanbula, srpski bek ipak nije teško povredio skočni zglob. Fenerbahče: "Nalazi su dobri, ali bol je i dalje prisutan".

 Dobra vest: Bogdan spreman do plej-ofa Izvor: MN PRESS


Snimak pada Bogdana Bogdanovića i njegova bolna grimasa dok je ležao na parketu terena Bamberga bili su više nego zabrinjavajući.

Srpski bek već je ove sezone pauzirao više od dva meseca zbog povrede skočnog zgloba, na koji je nezgodno doskočio i u Nemačkoj, pa prve slutnje i prognoze nisu slutile na dobro.

Ipak, u subotu je iz Istanbula ipak stigla vest ohrabrenja.

Portal Eurohoops.net objavio je da je detaljnim pregledom utvrđeno da nema oštećenja Bogdanovog stopala i da mu je trenutno za oporavak potreban samo odmor.

"To znači da će biti spreman za plej-of, a ključno pitanje je koliko će vremena provesti van ekipe koja se bori za prednost domaćeg terena u dogiravanju. Trenutno nije određen datum kada će ponovo zaigrati, a njegov povratak bi možda mogao da postane realnost pre kraja ligaškog dela, u kojem je preostalo još četiri meča", objašnjeno je.

Nedugo potom, saopštenjem se oglasio i klub,

"Prvim pregledima utvrđeno je da nema ozbiljnih nalaza na desnom članku igrača. Bez obzira, bol je i dalje prisutan, pa će detaljni pregledi biti nastavljeni i u narednih 48 sati, a konačna odluka biće doneta na osnovu nalaza", saopštio je Fenerbahče.

Izvor: MN PRESS



Bogdanović je ove sezone nastupio na 14 evroligaških utakmica, na kojima je prosečno postizao po 13,3 poena, uz četiri asistencije po meču. Fenerbahče uoči poslednja četiri meča aktuelne faze Evrolige zauzima četvrto mesto na tabeli, sa skorom 17-9 i dve pobede više od pratioca - Baskonije, Panatinaikosa i Zvezde (15-11).

Ligaški deo Evrolige biće završen 7. aprila.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC