• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se vraća u Arenu

Autor mondo.rs

Crveno-beli dočekaće Olimpijakos u 27. kolu Evrolige u Kombank areni u sredu, a prodaja karata za taj meč počinje od ponedeljka u svim poslovnicama Eventima.

 Pocinje-prodaja-karata-za-mec-Zvezda-Olimpijakos-u-Kombank-areni Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaše Crvene zvezde mts u sredu od 19 časova očekuje još jedna velika evropska utakmica, meč 27. kola Evrolige protiv Olimpijakosa iz Pireja.

Crveno-beli, posle skoro tri meseca, vraćaju se u Beogradsku arenu. Duel protiv grčkog kluba biće prvi u toj dvorani, posle meča sa CSKA, odigranim 29. decembra prošle godine.

Karte za duel protiv Olimpijakosa biće u ponedeljak puštene u prodaju od 12 časova na svim poslovnicama Eventima širom Srbije i to po sledećim cenama:

Tribina A, B, C i D (nivo 200) po 1.200 dinara, tribina (nivo 400) po 600 dinara, Parter B i Parter 4 (nivo 200) po ceni od 1.100 dinara, loža Jug i Sever po 1.600 dinara, počasna mesta bočno (nivo 100) i skybox (nivo 300) po 5.000 dinara, dok će karte za počasno mesto (nivo 100) stajati 10.000 dinara.

Ulaz Jug, koji je bio zatvoren tokom jeseni i zime 2016. godine, ponovo je u funkciji, i biće otvoren za posetioce, kao i tradicionalni ulaz Sever, dok će ovoga puta biti otvoren i ulaz Istok, na koji će ulaziti navijači koji će biti smešteni iza koša na navijačkoj tribini.

Kapije Beogradske Arene biće otvorene od 16.30 časova, dva i po sata pre početka utakmice, a crveno-beli žele da navijači ispune halu u što većem broju i budi snažan "vetar u leđa" ekipi koja će pokušati da zabeleži još jednu pobedu koja bi je približila plasmanu u Top 8 fazu Evrolige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC