• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica: Ako ne igra jedan, tu je drugi "Spanulis"

Autor mondo.rs

Centar Zvezde smatra da eventualni izostanak kapitena Pirejaca ne bi olakšao posao beogradskim crveno-belima u sredu.

 Bjelica: Ako ne igra jedan, tu je drugi "Spanulis" Izvor: MONDO/M. Šolak
Izvor: MONDO/M. Šolak Posle dobrog starta ABA plej-ofa tokom vikenda, košarkaši Crvene zvezde mts ponovo su usmerili svu pažnju ka nastavku trke za plasman u Top 8.

Veče uoči meča protiv Olimpijakosa, ekipa Dejana Radonjića u miru se priprema za 27. nastup u najjačem takmičenju, u kojem će igrati za 16. trijumf i približavanje velikom cilju.

Na kraju večernjeg treninga, tokom kojeg je neoporavljeni Stefan Jović radio odvojeno od tima, centar Zvezde Milko Bjelica rekao je novinarima da je Olimpijakos, prema njegovom mišljenju, najbolji tim u Evroligi.

"Većina bi se složila sa tom ocenom o njihovom kvalitetu. Imaju izvanredan tim, na svim pozicijama su 'duplirani', na nekim imaju i po tri sjajna igrača. Pred nama je veliki izazov, teška utakmica i sigurno ćemo dati sve od sebe", izjavio je on.

S obzirom na to da se u utorak od jutra u grčkim medijima spekuliše sastavom gostiju, trener Pirejaca Janis Sferopulos nije konkretno rekao da li će u Beogradu računati na "rovite" Vasilisa Spanulisa i Meta Lodžeskog.

Prema Bjeličinom mišljenju, na taj detalj ne bi trebalo obraćati previše pažnju.

"Igrao Spanulis ili ne, 'duplirani' su na svim mestima, kao što i rekoh. Posle njega dolazi neki drugi 'Spanulis', koji takođe izvanredno igra i mislim da uopšte ne bi trebalo da razmišljamo o tome da li bi ih neki izostanak poremetio. Igramo našu igru, sa ciljem da damo sve od sebe, kao i do sada".

S obzirom na to da u Zvezdinom dresu još nije igrao protiv Olimpikakosa u Srbiji, Bjelica će u sredu prvi put izbliza doživeti prijateljsku atmosferu na tribinama Kombank arene, sa kojih neće biti zvižduka gostima.

Bjelica smatra da ni taj detalj, ni bilo koji drugi, neće moći da utiče na igrače Olimpijakosa.

"Što se tiče ambijenta, oni su iskusni i sposobni da se adaptiraju na svako okruženje. Imaju igrače koji su i po nekoliko puta osvajali Evroligu i to dosta govori o njima", dodao je on.

Na pitanje o brzom i čestom vraćanju fokusa sa ABA lige na Evroligu i obrnuto, Bjelica objašnjava da su se crveno-beli već navikli na tu situaciju, iako ona nije jednostavna.

"Teško je u takvim okolnostima, ali već znamo da moramo svakom meču da pristupamo sa istom željom i motivacijom i verujem da ćemo se dobro spremiti i za ovaj duel. Takođe, nadam se i da će Jović u što kraćem periodu da zaigra i da se vrati u stanje u kojem će moći da nam pomogne", podvukao je Bjelica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC