• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Mitrović: Nema mesta kuknjavi!

Autor mondo.rs

"Čekaju nas najvažnije utakmice u ovoj sezoni, ali sam siguran da ova ekipa može da se izdigne iznad ove situacije i da bude prava sada kada je najvažnije", poručio je nakon poraza od Budućnost kapiten Zvezde Luka Mitrović.

 Luka-Mitrovic-izjava-posle-Buducnost-Zvezda-63-57-Nema-mesta-kuknjavi. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Košarkaši Crvene zvezde mts nisu iskoristili prvu "meč loptu" u polufinalnoj seriji protiv Budućnosti, pa će za sedam dana, još uvek se ne zna gde (!?), pokušati da izbore novo finale ABA lige.

Crveno-beli, koji su između dva meča sa ekipom Budućnosti odigrali dva iscrpljujuća meča u Evroligi protiv Olimpijakosa i Barse, ni u ovom duelu nisu imali dobro šutersko veče i bili su primorani da "jure" rivala koji je nekako uvek uspevao da na vreme odgovori, za konačnih - 63:57!

Kapiten ekipe Luka Mitrović u najavi meča je kazao da bi za njih, i zbog nešto lakšeg rasporeda, bilo dobro da seriju završe u Podgorici, ali će ipak morati težim putem...


"Čestitam Budućnosti na pobedi, potpuno zasluženoj, videlo se od početka da su spremniji, imali su dovoljno vremena da se spreme, dobro su odreagovali na sva dešavanja i zasluženo slavili. Mi smo u prethodnih nekoliko utakmica u lošijem ritmu, naročito napadačkom ritmu, ali nema mesta kuknjavi", kazao je novinarima posle meča Luka Mitrović i potom podvukao:

"Čekaju nas najvažnije utakmice u ovoj sezoni, ali sam siguran da ova ekipa može da se izdigne iznad ove situacije i da bude prava sada kada je najvažnije".

Na pitanje novinara da li ih je u neku ruku iznenadila Budućnost, nije odgovorio potvrdno.

"Nije nas iznenadila, očekivali smo njihovu reakciju, bolju Budućnost nego na prethodnim mečevima. Nismo odreagovali kako je trebalo. To je izuzetno kvalitetna ekipa. Ako ne odigrate na kvalitetnom nivou i ako ne budete pravi, onda neće pobediti", kazao je on.

Izvor: MN PRESS


Trener Budućnosti Ilijas Zuros upisao je prvu pobedu nad Crvenom zvezdom otkako je preuzeo ovaj tim, a pred meč je napravio "veliki rez" i odstranio plejmejkera Markusa Vilijamsa.

Bez obzira što su mnogi mislili da će se to negativno odraziti na igru Podgoričana, ekipa je dobro reagovala i uspela timskom igrom da dobije Crvenu zvezdu, odnosno da seriju vrati u Beograd za poslednji čin.

Prvo je čestitao svojim igračima...

"Zaslužili su da pobede, odigrali sa velikim srcem. Pokazali smo da je Budućnost još 'živa' i da se bori. To je ono što volim kao trener. To mi je filozofija, da se nikada ne predajem. Hvala navijačima na podršci, sada je 1:1 i moramo da idemo u goste, da bismo se borili do kraja za finale. Veoma verujem u svoje igrače, pokazali su karakter, timski duh, borbu i imali smo igrače koji su nosili ekipu. Pokazali smo da smo dobar tim", kazao je Zuros.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC