• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije još kraj, ali Radonjić je prezadovoljan

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde odao je ekipi priznanje na 16 ostvarenih pobeda u Evroligi 2016/17. O najboljim partijama i različitim timovima...

 Dejan Radonjić zadovoljan nakon pobjede protiv Uniksa Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić rekao je posle utakmice protiv Uniksa da u sebi nosi "osećaj ogromnog zadovoljstva" zbog 16 pobeda u novom formatu Evrolige, koji je na početku sezone bio nepoznanica za sve.

"Nažalost, to nije dovoljno za plasman u Top 8, iako se smatralo da će i 14 ili 15 doneti prolaz. Tu smo, gde smo. Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo nastupom u Evroligi, ali ovog trenutka bih tu zastao, jer imamo još jedan meč do kraja takmičenja, a pre toga još jedan, važniji od tog", aludirao je na "majstoricu" polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti.

Zvezda je pred oko 10.000 navijača u Kombank areni savladala Uniks 83:65, u potencijalno poslednjem evroligaškom meču na domaćem parketu ove sezone.

"Mislim da smo odigrali dosta dobar meč, vrlo stabilan. Odbrana je bila standardno dobra, bili smo raspoloženi u napadu i osim problema sa skokom, sve smo uradili manje-više dobro. Imali smo šut za tri poena skoro 60 odsto i uspeli da savladamo prilično dobar Uniks. Odmah premeštamo fokus na Budućnost".

Radonjić je o lošoj prvoj četvrtini rekao da je krivac za to Zvezdin način igre i komplikovanje u napadu, a ne posebno dobra odbrana Uniksa.

Još jednom je ukazao na personalne probleme, koji se prvenstveno ogledaju u neigranju Stefana Jovića zbog povrede leđa.

"Kada smo malo uprostili igru, sve je izgledalo bolje. Postoji već i navika, misli se da je ono najbolje što smo pružali ove sezone - ono kako uvek možemo da igramo. Ovo sada nije taj isti tim, iako će uvek dati sve od sebe da uradi posao. Možda izgubimo od Darušafake. I šta? Mislim da nam je ipak potrebno malo realnog gledanja na stvari. Razumem ljude, ali moram da stanem malo i u odbranu mojih igrača, koji se bore kao lavovi".

Jedan novinar primetio je da igrači nisu preterano slavili pobedu nad Uniksom i postavio pitanje da li je to stvar umora (prošle nedelje odigran je peti mini-ciklus sa dve evroligaške utakmice u razmaku od 48 sati) ili nečega drugog.

"Svesni smo svega što smo uradili u Evroligi. Pre početka sezone niko nije znao kako će ovo izgledati. Biće potrebno da prođe još jedna sezona da bismo mogli da poredimo neke stvari... Da li sam ja razočaran? Ne, oduševljen sam!"

Radonjić je dodao da će odluka o mestu odigravanja "majstorice" protiv Budućnosti biti saopštena u subotu.

"Zna se šta je naš cilj u tom duelu. Gde god da se bude igralo, ambicija je ista".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

555

Prilicno dobar Uniks!?- Zajebavas, a!?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC