• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija košarkaša Bostona pred plej-of

Autor mondo.rs

Dan pre prve utakmice plej-ofa sa Čikago Bulsima, košarkaše Boston Seltiksa sačekale su užasne vesti.

Vođa aktuelne generacije Boston Seltiksa, koja je stigla do prvog mesta na Istoku pred početak plej-ofa, Ajzea Tomas, doživeo je porodičnu tragediju dan pred prve utakmice u seriji sa Čikago Bulsima.

Američki mediji javljaju da je Tomasova rođena sestra Čajna Tomas (22) izgubila život u subotu rano ujutru u saobraćajnoj nesreći, kada je automobil u kojem se nalazila izleteo sa puta i velikom brzinom udario u čelični stub.

Svedoci ove nesreće ispričali su medijima da je tojota "kamri" iznenada, bez agresivne vožnje pre toga, počela da proklizava u krivini na izlasku sa autoputa, naletela na betonski ispust i potom udarila u stub na kom se nalazio putokaz.

U prvom izveštaju policije, navodi se da Čajna, koja je upravljala vozilom, nije bila vezana i da nije davala znake života kada je stigla prva ekipa hitne pomoći.


Brat tragično preminule devojke, Ajzea Tomas, lider je Seltiksa, plejmejker i prvi strelac ekipe u koju je došao tokom sezone 2014-15 iz Finiks Sansa. Njega su pre toga, kao poslednjeg igrača u drugom krugu drafta (sa 60. pozicije), 2011. godine izabrali Sakramento Kingsi, međutim tek 175 centimetara visoki Tomas nije uspeo da se nametne ni u Sakramentu, ni u Finiksu, međutim od dolaska u Boston pretvorio se u jednu od najboljih napadačkih opcija u NBA ligi, što mu je donelo i dva nastupa na Ol-star meču.

Seltiksi su sjajnim igrama u drugom delu NBA sezone prestigli Klivlend Kavalirse i zauzeli prvo mesto pred plej-of, u kom će se već u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu (0.30) sastati sa Bulsima.

Da li će Tomas igrati, za sada nije poznato, ali je jasno kakve posledice po njega, samim tim i ekipu, može da ima ovakva tragedija...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC