• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosidba na košarkaškom terenu (FOTO)

Autori mondo.ba Autori SRNA

Trener Sutjeske pred odlučujući meč za finale plej-ofa zaprosio svoju djevojku.

Košarkaši Sutjeske pobjedom 59:52 nad Prijedorom savladali su Prijedor i ukupnim trijumfom 2-1 u seriji izborili plasman u finale plej-ofa za prvaka Republike Srpske, u kome ih čeka bijeljinski "Radnik".

Odlučujući meč polufinalne serije imao je specifičan uvod – trener KK Sutjeska Milenko Ivanović zaprosio je svoju djevojku Slađanu.

Romantični gest kormilara "Sutjeske" i pristanak njegove djevojke, koja je sa suzama prihvatila vjerenički prsten, oduševili su publiku.

Aplauz za mladi par, motivisao je i domaće košarkaše koji su već na startu utakmice uspjeli da ostvare veliku prednost, sačuvaju je i izbore plasman u veliko finale.

"Devet godina smo u vezi i dugo sam planirao da ovo izvedem na utakmici, osjetio sam da je ovo pravi trenutak. Ona nije znala, ali je predosjećala, pitala me, da li će se nešto desiti, nekako sam uspio da sakrijem", rekao je Ivanović nakon meča.

On je zahvalio na aplauzima i podršci publici u fočanskoj dvorani koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. 

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

SJAJAN POTEZ TRENERA SUTJESKE DA ZAPROSI DJEVOJKU ALI TREBO JE ČEKATI VELIKO FINALE SA SEMBERCIMA I BORBU ZA ELITNI RANG KOŠARKE BIH NAKON PRVE UTAKMICE U FOČI KADA SU PRJEDORČANI ŠOKIRALI FOČAKE I POMISLILI SAD ĆEMO IH U PRJEDORU DOKRAJČITI DESILO SE UPRAVO SUPROTNO SUTJESKA JE ZAIGRALA MNOGO BOLJE NEGO U FOČI I POBJEDILA PRJEDORČANE I TAKO SERIJU VRATILA U FOČU GDJE NAKON SJAJNOG UVODA PROSIDBE TRENERA DOMAĆIH SUTJESKA OVAJ PUT NIJE DOZVOLILA PRJEDORČANIMA DA NAPRAVE NOVI PODVIG I TAKO SE SUTJESKA VIŠE NEGO ZASLUŽENO PLASIRALA U VELIKO FINALE

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC