• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da navijači dođu, da završimo na Kalemegdanu"

Autor mondo.rs

Dejan Radonjić o početku finalne serije Superlige, koju će njegov tim zaigrati bez prvog plejmejkera - Stefana Jovića.

 Stefan-Jovic-zbog-povrede-ne-igra-u-finalu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Crvena zvezda mts dočekuje start finalne serije protiv FMP-a sa određenim problemima, ali spremna da napravi još tri koraka do ostvarenja poslednjeg cilja za ovu sezonu.

Ekipa Dejana Radonjića iskoristila je dane od kraja serije sa Megom (četvrtak) za kratak predah i pripremu sutrašnjeg meča, u kojem neće imati pomoć prvog organizatora igre, Stefana Jovića.

Ove sezone zaista malerozni plejmejker povredio je u Sremskoj Mitrovici stopalo i zbog otoka sigurno neće zaigrati u ponedeljak od 21 čas (TV Arena sport).

"Ulazimo u prvi meč bez Jovića. Imamo još igrača koji su roviti, kao što je Volters, o kome ćemo da vodimo računa i da ga kroz treninge i mečeve vodimo tako da ga iskoristimo najbolje moguće. Krajnji, zajednički cilj je jasan - da pobedimo", rekao je Radonjić u nedelju na konferenciji za novinare.

Trener Zvezde podsetio je da je i u najavi sezone osvajanje domaće titule istakao kao cilj. S tim u vezi, naglasio je želju da njegov tim, uz podršku navijača, uđe u seriju adekvatno njenom značaju.

"Razmišljamo samo o prvom duelu, u kojem je potrebno biti na zadovoljavajućem nivou, a mislim da smo spremni za to, iako sam svestan da ovo nisu izdanja kakva smo pružali u Evroligi, ali sam siguran da imamo dovoljno kapaciteta da ostvarimo ono što očekujemo i čemu se nadamo", dodao je Radonjić.

Bez želje da pojedinačno ističe igrače FMP-a, šef struke crveno-belih rekao je da je veoma dobro upoznat sa mogućnostima "pantera", za koje neće nastupati Džona Bolden, od nedelje član Crvene zvezde mts, o kojem je Radonjić takođe govorio.

"Potrebno je reći da se nadam da ćemo doći do tri potrebna trijumfa, kako bismo još jednom osvojili trofej prvaka Srbije", dodao je Radonjić i pozvao navijače da podrže ekipu.

"Želimo da navijači dođu, da bude ambijent koji smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom sezone, sećajući se kako je to izgledalo u Pioniru, u Areni i u Milanu. Da kao i momci na terenu sutra zajedno krenemo u pozitivnom smeru i da se na kraju sezone sve završi na Kalemegdanu, kao što sam i rekao da će da se desi", dodao je Radonjić. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC