• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Niko nije rekao NE zbog para

Autor mondo.rs

Plejmejker Zvezde otvoreno o svom statusu, tračevima o Bajernu, Feneru i o "razlozima" svog odsustva tokom oporavka.

 Stefan Jović poslije osvojene titule: Niko nije rekao NE zbog para Izvor: MN PRESS

Proslava titule Crvene zvezde mts trajala je u "Pioniru" i na Kalemegdanu do kasno u noć.

Momente slavlja, trener Dejan Radonjić i predsednik kluba Nebojša Čović iskoristili su da skrenu pažnju i na probleme kluba, pa je šef stručnog štaba emotivno poručio da nije siguran da su svi igrači tokom najuspešnije sezone primili četiri plate.

Novac i dugovanja neizbežno su tako postali i tema razgovora sa igračima Zvezde, koji takođe do prošle noći o tome nisu javno govorili.

Prvi plejmejker i "mozak" šampionskog sastava, Stefan Jović, otvoreno je razgovarao sa novinarima o tome.

"Ta priča oko finansija nas jako dugo prati i imali smo 'brdo' tih sastanaka i sa upravom kluba i međusobno, a tu mislim na Deja i stručni štab", zastao je Jović, pa se potpuno "otvorio".

"Javnost treba da zna da se ekipa Zvezde nije bavila time i da niko od igrača ove sezone nije odsustvovao zbog finansija".


Joviću su očigledno zasmetali tračevi od zimus, prema kojima tokom oporavka od povrede leđa navodno nije hteo da igra zbog novca.

"Nemam ništa protiv i nemam pravo da bilo kome zabranim da kaže bilo šta o tome zašto je Jović van terena, ali svi su odsustvovali isključivo zbog povreda. Za ove tri godine, koliko sam u klubu, nikad se nije desilo da neko odsustvuje zbog finansija".

Prema rečima reprezentativnog "pleja" odnos igrača sa trenerom Radonjićem i odnos prema Zvezdi učinio je da svi u svlačionici stave kašnjenja plata na stranu.

"Mnogi igrači su dugo ovde i dobro se poznajemo. Brzo smo shvatili i videli kakva je finansijska situacija i nećemo ni da štrajkujemo, ni da odbijamo da igramo. Bavili smo se terenom, uspešnim krajem sezone, a ne finansijama. Kad su bile - dobrodošle su, a mislim da je bilo nepošteno, iz poštovanja prema svima koji vole i prate Zvezdu i koji su sa nama, da u januaru ili februaru dignemo sidro i odemo. Ovaj klub je preveliki da radimo takve stvari i da rušimo ono što je Radonjić godinama gradio".

Izvor: MN PRESS

Na neizbežno pitanje - da li odlazi iz Zvezde, Jović sada nema odgovor.

"Imam određene klauzule u ugovoru koji traje još godinu dana. Što se mene tiče, idem prvo na odmor da se dobro odmorim. To je prva stvar, da se posvetim sinu i supruzi koji su najviše ispaštali zbog ovog ritma. Kad se vratim sešću sa ljudima i videti šta i kako".

Radonjić je rekao da će morati da se reše mnoge stvari...

"Te stvari će se rešavati u narednih mesec dana. Mi igrači smo svoj deo posla na terenu uradili i logično je da taj teo sada sleduje".

O navodnom interesovanju Fenera i Bajerna rekao je...

"Nisam nikakvu konkretnu informaciju o tome dobio. Kada je bude - čuće se. U Minhenu sam bio, ali isključivo zbog terapija, a ne zbog pregovora", podvukao je Jović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC