• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić: Razmislio sam, voleo bih u Ameriku...

Autor mondo.rs

Razgovarali smo sa sveže oženjenim Milošem Teodosićem na njegovom "Teo4" kampu na Srebrnom jezeru. Evo šta nam je rekao...

 Teodosic, NBA liga Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Zasad, kako stvari stoje, skoro sigurno neću ostati u CSKA, a za ostatak još ne znam. Kad budem znao, reći ću. Voleo bih da znam (da li je to Amerika, prim. aut), ali najiskrenije kažem da nemam konkretnu informaciju", rekao je Miloš Teodosić grupi novinara koja ga je posetila danas na Srebrnom jezeru gde je u toku drugi "Teo4" kamp.

"Amerika je nešto o čemu ozbiljno razmišljam, kao o mestu gde bih voleo da nastavim karijeru. Možda sam ove godine prvi put ozbiljno razmišljao na tu temu, posle svega, mogu da kažem da imam želju da odem. Ali, otom-potom", dodao je i priznao da pozdrav sa saigračima i ostalima u klubu nije bio baš uobičajen...

/PITALI SMO TEA ZA ZVEZDU, A SAZNALI NEŠTO - DRUGO/

Halo, Amerika?

Na pitanje Monda o tome da li će tokom odmora imati i razgovore sa NBA klubovima, rekao je sa osmehom...

"Iskreno se nadam da ću imati, za sada još nema, ali polako".

"I oni i ja smo bili svesni da je verovatno došao trenutak kada ćemo morati da se raziđemo... U Moskvi sam preveo prelepih šest godina, u gradu i klubu imam jako puno prijatelja i osećao sam se divno tokom boravka tamo i donekle mi je i žao što ćemo se verovatno rastati, ali to je život".

Ova izjava, sama po sebi, iskorak je u odnosu na ono što smo od još "svežeg" mladoženje mogli da čujemo do sada.

Bez obzira da li će, za koju NBA franšizu i za koliko novca potpisati jedan od najboljih evropskih košarkaša, to neće biti najvažniji potpis koji je "šarnuo" ovog leta…

"Da, najvredniji potpis je odrađen i završen je pre dva dana. Imali smo dva dana da odmorimo i tek ćemo da odmorimo, završeno je i lepše nego što sam se nadao i sad predstoje dani odmora", rekao nam je sa osmehom Teodosić, aludirajući na venčanje sa lepom srpskom glumicom Jelisavetom Orašanin, ali se nije preterano "otvarao" na tu temu.

A, i to nije bio razlog posete…

Deca, jesu.

"Drago mi je da vidim ovoliko dece, da su svi srećni i zadovoljni, potrudili smo se da im pružimo maksimalne uslove da im ulepšamo boravak. Cilj nam ja da rade što kvalitetnije i to nam je najvažnije. Možda je sada najveći problem sunce, radili smo sa ovim klincima sat vremena i nije nam bilo nimalo lako", rekao je Teodosić, koji je na Srebrno jezero došao bukvalno dan posle "venčanja godine".

"Samo radimo.. Nema mnogo odmora, ali je dobro dok su ovakvi događaji", namignuo je Teo.


Od ovog leta, svoj kamp (samo u Beogradu) ima i Bogdan Bogdanović.

Kamp Miloša Teodosića "Teo 4" održava se drugo leto zaredom. Ove godine najmlađi košarkaši treniraće na Srebrnom jezeru u sedam smena, a sa prvom će raditi treneri Darko Ruso, Zoran Todorović, Zoran Trivan, Mario Primorac... Takođe, za mesec dana, paralelno sa trajanjem kampa, počeće i izgradnja dvorane.

"Bogdan nikad ne može da mi bude konkurencija. Ni u čemu. Podržavamo se i pravo odavde idemo na njegov kamp", rekao je Teodosić i pokazao rukom prema saigraču iz reprezentacije, koji mu je pravio društvo ovog vrelog utorka popodne.

Zajedno će nas voditi na Evropskom prvenstvu, nadamo se.

"Bitna je stvar u kom ćemo sastavu ići i ko će se odazvati. Sigurno je da će biti teško, možda prvi put u poslednjih nekoliko godina idemo sa nekim većim očekivanjima nego obično, ali ima dosta vremena do toga i biće vremena da pričano o tome. Ostalo je malo manje od mesec dana do priprema pa ćemo videti", rekao je Teodosić, koji u karijeri nije odbio poziv iz KSS i koji je, jednog leta, proveo kompletne pripreme sa saigračima iako je znao da zbog povrede neće moći da igra na završnom turniru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC