• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ol-star igrač uz Jokića u Denveru?

Autor mondo.rs

Finiks se "povukao" iz pregovora sa Polom Milsapom, pa bi iskusni krilni centar mogao da stigne u Kolorado kod Nikole Jokića.

Denver pravi moćnu unutrašnju liniju!

U odnosu na prošlu sezonu kada trener Majkl Maloun nije imao jasnu ideju šta da radi sa Nikolom Jokićem i Jusufom Nurkićem, i zbog koje su Nagetsi lutali dva meseca, sada je jasno da će se ekipa "graditi" oko srpskog centra uz kog su potrebna iskusni igrači.

To se najbolje videlo u finišu sezone kada se Denver borio za plej-of, i sve je palo na "pleća" Nikole Jokića, koji nije uspeo sam da uvede svoj tim u doigravanje...

Tu su podbacili neki igrači od kojih se više očekivalo, a Nikola Jokić bi uz sebe od naredne sezone mogao da ima Ol-star krilnog centra iz Atlante Pola Milsapa koji je sada najbliži Koloradu, pišu američki mediji!

Prethodno je u trci za "potpis" ovog slobodnog agenta bio i Finiks, ali se "isključio" iz daljih razgovora, dok bi pozitivan ishod pregovora sa Milsapom mogao da donese još jednu dobru stvar po Nagetse.

Naime, i njihov igrač Danilo Galinari može da bira novu sredinu, ali i pored toga što je nagoveštavao da definitivno neće potpisati novi ugovor sa Denverom - upravo bi Milsap mogao da da zaokret ovoj priči i da "natera" Italijana da ostane u ekipi koja će se boriti za plej-of dogodine.


Stručnjaci veruju da bi igrač koji je prošle godine beležio 18.1 poen, 7.7 skokova i 3.7 asistencija bio odličan dodatak Nikoli Jokiću koji je često menjao "partnere" na poziciji četvorke u sezoni iza nas kada su se na mestu startera menjali Vilson Čendler i Kenet Farid.

Milsap je na Ol-staru učestvovao u prethodne četiri sezone, ali videćemo da li će prostora za tako nešto imati i na zapadu na kome je "žestoka" konkurencija.

U narednim danima sve bi trebalo da bude rešeno...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC