• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić u Americi, pitanja o Zvezdi još otvorena

Autor mondo.rs

Šef struke crveno-belih otputovao je u SAD bez dogovora o ostanku u klubu.

 Radonjić u Americi, pitanja o Zvezdi još otvorena Izvor: MN PRESS

Luka Mitrović - Bamberg, Čarls Dženkins - Himki, Marko Simonović - Zenit, Stefan Jović - izvesno Bajern...

Ako se i rastanci sa Dionom Tompsonom i Nejtom Voltersom posmatraju kao sasvim realni i ako se ovoj listi doda i želja Reala da dovede Ognjena Kuzmića, očigledna konstatacija nameće se sama:

Ekipa Crvene zvezde mts pretrpeće velike promene pred takmičarsku 2017/18.

Tim koji je u prošloj sezoni osvojio triplu krunu i bio najprijatnije iznenađenje Evrolige, iz nedelje u nedelju se oprašta, dok zvaničnih odgovora o dolascima i izgledu novog sastava još nema. Počev od onog najvažnijeg - o ostanku trenera Dejana Radonjića.

Šef struke crveno-belih otputovao je u četvrtak u SAD, gde će od petka u Las Vegasu učestvovati u radu stručnog štaba San Antonija tokom NBA Letnje lige. Njegov ugovor sa crveno-belima praktično je istekao 16. juna, nakon finalne serije plej-ofa, a definitivno je slobodan postao 1. jula.

Letnja liga u Nevadi traje do 17. jula i nastavak pregovora Čović - Radonjić posle tog datuma približiće Zvezdu informaciji da li nastavlja sa najtrofejnijim trenerom u svojoj istoriji. Takođe, tih dana biće održana i još jedna sednica klupske skupštine, sa koje bi mogle da stignu jasnije poruke u vezi sa izgledom i uopšte, funkcionisanjem crveno-belih u novoj sezoni.

Sa prethodne skupštine, održane prošle nedelje, Zvezda je između ostalog saopštila da je delegatima predstavljen plan za takmičarsku 2017/18, a u taj plan je izvesno uključen i dolazak Džone Boldena, na koga, po svemu sudeći, u Filadelfiji sledeće sezone neće računati.

Izuzev "uključenja" Australijanca u tim, pitanja ostalih pojačanja crveno-belih bila su u prethodnih 20 dana u drugom planu, iza razgovora o Radonjićevom ostanku. Zvezdu u svakom slučaju i ovog leta očekuje formiranje tima u kasnijoj, drugoj fazi "prelaznog roka" i to je disciplina u kojoj je već bila uspešna.

Ipak, postavljanje konkretnih osnova neizvodljivo je bez potvrde ko će taj tim voditi.

Stoga, u ovo trenutku, status trenera ostaće i u narednih desetak dana početak svakog konkretnog razgovora o pravljenju Crvene zvezde mts "2017/18".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC