• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić o Jokiću: Ne osuđujem ga, mnogo

Autor mondo.rs

"Da li bih ja to uradio ili ne uopšte nije pitanje. Nisam bio u takvoj situaciji i Joku ne osuđujem, mnogo", rekao je Miloš Teodosić u ekskluzivnom intervjuu za "Sportklub".

 Teodosić o Jokiću Izvor: MN PRESS

"Što se tiče Jokića doneo je odluku kakvu je doneo. Joka je izabrao da se spremi što je možda i razumljivo ako se zna da će biti prva zvezda i lider ekipe i neko koga čeka poslednja godina ugovora. Stvarno mogu da ga razumem", rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić u ekskluzivnom intervjuu za "Sportklub".

Ali, i nadovezao se rečima...

"Da li bih ja to uradio ili ne uopšte nije pitanje. Nisam bio u takvoj situaciji i Joku ne osuđujem, mnogo".

Teodosić, koji nije ni pomislio da ne nastupi ovog leta sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu iako je i sam bio u nesvakidašnjoj situaciji - postao je NBA ruki sa 30 godina, tako da mu je odmor pred prvu sezonu sa najmanje 82 utakmice od 17. oktobra ove, do 18. aprila naredne godine - dodao je da će za "orlove" naredni Eurobasket biti specifičan.

"Leto je bilo sjajno sa više vremena za odmor. Skraćen Saletov spisak je jedna ozbiljna ekipa i mislim da imamo kvalitet da uzmemo jednu od medalja. Posle mnogo godina odlazimo na prvenstvo kao favoriti uz Španiju i Francusku. Možda bude pritisak, ali navikli smo. Nadam se uspešnoj godini", rekao je Teodosić, koji je od debija za juniorsku reprezentaciju 2003. godine konstantno u "pogonu" tokom leta nastupajući u najdražem dresu.

Najavljujući njegov odlazak u Los Anđeles Kliperse, vodeći američki novinari isticali su da ga u "Stejpls centru" čeka uloga startera.

Teodosić to donekle demantuje…

"Opcija sa Klipersima mi se najviše svidela. Smatram da mi ona najviše odgovara. Tokom boravka u Los Anđelesu nismo pričali da li ću biti u petorci ili ulaziti sa klupe i kako će sve to da izgleda. Ima vremena", rekao je 30-godišnji Valjevac.

Pročitajte, odnosno pogledajte kompletan Teodosićev intervju na portalu "Sportkluba".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC