• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bodiroga među deset najboljih u Evroligi

Dejan Bodiroga izabran među deset najboljih košarkaša koji su u protekloj dekadi igrali Evroligu, prema mišljenju oko 125.000 navijača i 35 eksperata

 Bodiroga među deset najboljih u Evroligi Izvor: MONDO

Nekadašnji kapiten reprezentacije Dejan Bodiroga izabran je među deset najboljih košarkaša koji su u protekloj dekadi igrali Evroligu.

Osim 37-godišnjeg Zrenjaninca, najbolji akteri renomiranog evropskog takmičenja su Dimitris Dijamantidis, Džej Ar Holden, Šarunas Jasikevičijus, Trajan Legdon, Huan Karlos Navaro, Teodoras Papalukas, Toni Parker, Ramunas Šiškauskas i Nikola Vujčić.

Oni su izbor košarkaških fanova i eksperata. Tokom trajanja Top 16 na sajtu Evrolige svoj sud je dalo preko 125.000 ljudi i bilo je ukupno 1.25 miliona glasova.

Pored toga, jednu četvrtinu glasova u ukupnom zbiru činile su odluke 35 novinara koji prate najjačeg košarkaškog takmičenja.

Srbin Dejan Bodiroga uvršten je među deset najboljih jer je tri puta osvajao Evroligu (2000. i 2002. Sa Panatinaikosom i 2003. Sa Barselonom) i čak dva puta bio najkorisniji akter Fajnal-fora.

Prema mišljenju mnogih on je jedan od najdominantnijih košarkaša s početka novog vijeka, a svi posebno ističu njegovu maštovitost.

Osim Bodiroge, među nominovanim košarkašima iz Srbije bili su takođe Marko Jarić, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić i Igor Rakočević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC