• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao je pasijans kad je čuo da ide u Minesotu...

Autor mondo.rs

Džimi Batler, novi košarkaš Minesote, ispričao zanimljivu anegdotu o tome šta je radio kada je saznao da više nije član Čikaga.

Posle šest godina Džimi Batler više nije član Čikaga.

Sjajni košarkaš koji podjednako dobro igra kao "dvojka" ili "trojka" ovog leta je dres "Bikova" zamenio uniformom "Vukova" u trejdu koji je najviše "zaljuljao" NBA ligu. U velikoj razmeni iz Mineapolisa su u suprotnom smeru otišli Zek Lavin, Kris Dan i Lauri Markanen, dok je Tom Tibodo dobio "superstara" koji će povezati mladu ekipu.

Tibodo i Batler su pre toga sarađivali u Bulsima, pa i ne čudi što je želeo da ponovo sarađuje sa stručnjakom kod koga je i "procvetao".

Džimi je u razgovoru za "The Ringer" ispričao sve o noći u kojoj je saznao da se seli u Mineapolis gde će biti "tutor" igračima poput Viginsa, Taunsa...

"Bio sam u Parizu kada se to dogodilo", počeo je priču Batler i objasnio šta je radio: "Igrali smo pasijans; bili su tu Karmelo Entoni, Dvejn Vejd i Gabrijen Junion. Neću vam pričati o samoj partiji jer svako ima drugačiju priču", zaintrigirao je slušaoce Batler.

Ispričao je da neki tvrde da je on pobedio, neki da je izgubio tu partiju, ali na kraju krajeva zna samo da je to bila sjajna partija. Na kraju koje je promenio klupske boje...

"Pozvao me je moj agent i rekao mi je da se možda selim u Minesotu. Rekao sam da je to kul i nastavio da igram pasijans jer ja tu ništa ne mogu da utičem....", objasnio je Batler.

Ubrzo je usledio novi poziv koji je i definitivno označio da je trejd "završen".


"Onda sam tek pomislio da ću ponovo biti sa Tibodoom, da u Minesoti imamo sjajne mlade košarkaše. Znam da ćemo biti bolji iz leta u leto, a sada ću samo nositi drugačije boje", ispričao je Batler koji kaže da su svakog dana bile glasine o tome gde će završiti. Pominjao se Klivlend, Boston, a na kraju je završio u Minesoti.

"Nikada ne obraćam pažnju na to, imam i bitnijih stvari od Interneta", kazao je on.

Ispričao je da vesti o trejdu nisu mnogo uticale ni na njegovog saigrača Dvejna Vejda, kao i da je tražio savet od Karmela Entonija koji je znao kakav je "šok" to kada si trejdovan.

"Bilo je pomalo čudno za mene, ali kada se sve sleglo shvatio sam da je to biznis. Ne možeš se praviti da se to nije 'događalo'. Možda nisam znao da će se to desiti baš tog dana, ali da budem iskren znao sam da je trejd tu negde", objasnio je Batler koji je imao zanimljivo predstavljanje u Minesoti kada je "otkrio" svoj broj telefona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC