• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će političari spasiti KK Zadar?

Zadrani vjeruju da je "Bog stvorija čovika, a Zadar košarku", mada će tom klubu biti potrebna i Božja pomoć da ne bude - ugašen.

 Da li će političari spasiti KK Zadar? Izvor: MONDO

Hrvatski "Večenji list" prenosi izjavu gradonačelnika Zadra Josipa Vrančića, koja nije nimalo ružičasta... Navodno, bivši šampion Jugoslavije dužan je oko 40 miliona kuna, što je više od pet i po miliona evra.

Malo prije toga, rukovodstvo još jednog šampionskog tima iz doba SFRJ, a i poslije toga, beogradske Crvene zvezde, izašlo je u javnost sa informacijom da je klub dužan 12 miliona evra.

"Ne želim sada da polemišem, niti da bilo koga direktno optužujem, ali činjenica je da je dug nastao u posljednje dvije, do tri godine i da je on posljedica neodgovornog vođenja kluba", izjavio je Vrančić i najavio da će zatražiti pomoć svih zadarskih privrednika da ne bi došlo do gašenja kluba.

"Održaćemo sastanak na kojem ću zatražiti pomoć u iznosu od 30 do 200 hiljada kuna. Svi moramo da pomognemo kako bi se izbjegao najgori scenario", dodao je Vrančić.

Od spomenutih 40 miliona kuna, Zadru nešto više od trećine iznosa na naplatu dolazi već ove sezone, a kao garanciju na dugove Zadar je stavio svu svoju imovinu, izuzev nove dvorane, piše T-portal, a dalje u tekstu se konstatuje:

"Suviše je to popularan klub da bi se ugasio, političari će uvijek naći rješenje za spas kada je u pitanju toliko glasova. Ali, vrijeme je za radikalan zaokret. KK Zadar se zaista drži za prilično tanku slamku spasa".

(MONDO, foto: adriaticbakset.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC