• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Sudije, dokle bre!?

Trener Partizana oštro govorio o arbitrima na meču protiv Cedevite, koji su svojim odlukama iznervirali klupu crno-bijelih.

 Vujošević: Sudije, dokle bre!? Izvor: MONDO

Partizan je propustio šansu da kolo prije kraja ligaškog takmičenja NLB Lige zasjedne na čelnu poziciju na kojoj bi vjerovatno i ostao, jer u posljednjem kolu igra pred svojom publikom protiv Širokog.

Crno-bijeli su, međutim, poraženi od Cedevite u Zagrebu 72:79, a trener Partizana Duško Vujošević poslije meča osuo je paljbu po arbitrima (utakmicu je sudila slovenačka trojka).

"Ono što je skandalozno je to što se praktično igrala utakmica za prvo mjesto u ligi, poslije pobjede Radničkog nad Cibonom i što je ova utakmica, osim prvog mjesta određivala i koeficijent, ko ima bolje rezultate između klubova iz Srbije i Hrvatske. Samim tim i broj klubova koji bez 'vajld karte' mogu da nastupe u takmičenju naredne godine. Mi smo stvarno uložili mnogo napora da bismo na kraju bili tretirani na način na koji smo bili od strane slovenačke sudijske trojke, koju je odredio onaj koji delegira sudije u ligi, Danko Radić, predsjednik Košarkaškog saveza Hrvatske", rekao je Vujošević.

Partizanu su, tačnije Vujoševiću, zbog prigovora svirane dvije tehničke greške u posljednjoj četvrtini, a trener crno-bijelih smatra da takvo suđenje ne može da donese boljitak regionalnoj ligi.

"Ukoliko ova liga treba da ima na određenim utakmicama uticaj te vrste, to nije nešto što njoj može da donese boljitak ili da joj, ne znam koliko, produži vijek trajanja. Posebno sudija Javor iz Ljubljane, već ne znam koji put, ali večeras do kraja bezobrazno i drsko šteti Partizanu i poslije serije loše donijetih odluka na štetu Partizana kada dođe reakcija sa klupe, brani se tehničkim. Sigurno je da Partizan ide da pobijedi, sigurno je i da može da izgubi, međutim način na koji je večeras izgubio otvara mnogo pitanja", istakao je Vujošević.

On je dodao i da je Cedevita imala "dobre momente" i da ima dobar tim.

"To se posebno osjetilo u napadu, imaju odličan šut za tri poena, određenim taktičkim rješenjima, zonskom odbranom remetili su naš napad i u jednom dijelu prikazali dobru igru za koju su oni zaslužni. Naravno ovaj ritam utakmica je nešto što je teško bez posljedica istrpiti", rekao je trener Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC