• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Umor glavni uzrok poraza

Trener Zvezde Stevan Karadžić istakao je da je njegov tim izgubio odlučujući duel protiv Olimpije već u prvom poluvremenu, i to zbog umora.

 Karadžić: Umor glavni uzrok poraza Izvor: MONDO

"Čestitam Olimpiji na zaluženoj pobedi, jer je očigledno kvalitetniji tim. Pokušali smo i ovaj meč da dobijemo, kao i prvi, boljim šutom. Dali mo sve od sebe, ali nismo uspeli. U prvom poluvremenu uložili smo svu energiju koju smo imali i propustili šansu u prvoj četvrtini. U ključnih dva, tri minuta nismo uspeli da pogodimo zicere i otvorene šuteve i to nas je skupo koštalo", rekao je Karadžić.

Strateg Beograđana istakao je da je Zvedin glavni problem bio umor igrača.

"Ekipu je sustigao umor, pa se na Zvezdinim vodećim igračima, u koje se posle odlaska Mišanovića svrstao i Kikanović, vidi serija teških utakmica. Ovo je bila naša 42. ili 43. utakmica u sezoni i jednostavno nismo imali dovoljno svežine da se suprotstavimo raspoloženoj Olimpiji. Oni su pre mesec i po dana eliminisani u Evroligi i tu su bili u prednosti. Veliki naš hendikep je i povreda kapitena Dragićevića, koji već tri nedelje igra utakmice, a da ne trenira", dodao je trener Zvezde.

Trener Olimpije Aleksandar Džikić zahvalio se svojim igračima, ali i ekipi Zvezde, kao i publici u "Pioniru".

"Odigrali smo čvršće nego u prvoj, pa čak i drugoj utakmici. Postoji priča da moj tim ne može da pobedi van Tivolija i to je nam je bio dodatni motiv na ovom meču da je demantujemo. Zahvalio bih se i igračima Zvezde, koji su naterali moj tim da odigra dobro, ali i navijačima koji su pozdravili dobre poteze Olimpije", rekao je Džikić posle meča.

On je rekao da na predstojećem "fajnal-foru" ne važe za favorite, ali da će se maksimalno potruditi da odigraju dobro.

"Na završnom turniru igraju se dve utakmice tu nema iznenadjenja. Mi ćemo igrati protiv Partizana, ekipe koja će u tom trenutku biti na fajnal foru Evrolige, i jasno je ko je u tom duelu favorit. Ipak, daćemo sve sve od sebe da pružimo dobru partiju i sigurno se nećemo predati", dodao je trener Olimpije.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC