• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miler "restartuje karijeru" u Nemačkoj!

Autor mondo.rs

Nemački evroligaš će u narednoj sezoni imati iste "četvorke" kao Crvena zvezda u sezoni 2015/16.

 Miler "restartuje karijeru" u Nemačkoj! Izvor: MN PRESS

Kvinsi Miler (24, 208 cm) posle samo jedne sezone napušta Tel Aviv!

Američki krilni centar nije se najbolje snašao u Makabiju, čemu su bitno doprinele povrede koje su ga pratile još od prošlog leta i pre prvog meča za "Ponos Izraela", a nakon prekida saradnje sa ovim klubom ubrzo je našao novi angažman.

Miler je dogovorio dvogodišnju saradnju sa nemačkim evroligašem Bambergom gde će ponovo igrati sa Lukom Mitrovićem koji mu je bio saigrač u Crvenoj zvezdi u sezoni 2015/16.

Portal "Jurohups" javlja da je on prošao lekarske preglede ovog utorka, a u ugovoru sa Bambergom postoji klauzula "izlaska iz ugovora" ukoliko za njega 2018. bude zainteresovan jedan od klubova iz NBA lige, u kojoj je već nosio dres Sakramenta, Detroita i Denvera.

Nakon sezone u Zvezdi, kada je "eksplodirao", godina u Makabiju je bila loša i on je odigrao samo četiri meča u Evroligi prosečno beleživši 7 poena i 3,3 skoka.

Izvor: MN PRESS


Zanimljivo je da će naredne sezone u Bundes ligi igrati i Maik Cirbes, Milerov saigrač iz Crvene zvezde sa kojim je zajedno prešao u Makabi, pošto je dogovorio saradnju sa Bajernom, gde je prethodnih šest meseci igrao kao pozajmljeni košarkaš.

Ekipa Andree Trinkijerija je ovog leta pretrpela mnogo promena, pa su tako klub napustili Fabijen Kozer (Real Madrid), Nikolo Meli (Fenerbahče), Darijus Miler (Nju Orleans), Janis Strelnijeks (Olimpijakos) i Danijel Tajs (Boston), dok su osim Luke Mitrovića pristigli i Danijel Heket (Olimpijakos), Riki Hikman (Fenerbahče), Ogustin Rebit (Ratiofarm), Bris Tejlor (Bajern) i Džamil Vilson (Fijat Torino).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC