• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šilobad: Jedna ulaznica - jedan navijač

Partizan preduzima sve mjere da utakmica (ili utakmice) sa Makabijem kroz dve nedjelje prođe u najboljem redu.

 Šilobad: Jedna ulaznica - jedan navijač Izvor: MONDO

Direktor Partizana Mlađan Šilobad obećao je da na jednoj ili dvjema utakmicama sa Makabijem u Areni neće vladati "krkljanac" koji je proljetos mnogima pokvario ugođaj prilikom gostovanja CSKA i pogotovo Panatinaikosa.

Mlađan Šilobad je priznao da su crno-bijeli, zbog neiskustva i malo vremena, prošle godine napravili greške kojima je omogućeno da mnogi u Arenu uđu praktično bez karata.

"Protiv Panatinaikosa je na tribinama bilo i više od 22.567 ljudi, koliko glasi zvanična cifra. Poučeni tim iskustvom, već protiv CSKA smo odradili bolji posao u organizaciji".

"Sada smo odlučili da se godišnje propusnice zamijene Areninim ulaznicama sa bar kodovima i numeracijama, tako da će svima biti mnogo lakše da nađu svoja mjesta", naglasio je Šilobad.

Ulaznice za Makabi biće puštene u prodaju 23. marta, po cijeni od 1.500 i 2.500 dinara, dok će preuzimanje jednokratnih ulaznica (uz davanje sezonske propusnice i lične karte na uvid), biti sprovedeno u petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak od 12 do 20 časova.

"Ko ima godišnju kartu, moći će da je zamijeni za obilježene ulaznice za treći i četvrti meč. Time ćemo spriječiti ulazak više ljudi na istu ulaznicu. Karte za dve utakmice imaće isti bar kod, da ne bi bile iskorištene na jednoj utakmici", naveo je direktor Partizana.

Zašto je bilo nemoguće preseliti se u Arenu za mečeve Top 16?

"Na početku sezone se nije znalo da li ćemo proći u Top 16, nisu se znali ni termini i zato nije bilo moguće rezervisati dvoranu. Morali bismo da 'bukiramo' šest datuma plus termine za treninge, a to bi Areni nanijelo veliku štetu u slučaju da ne prođemo dalje, pa da termini ostanu neiskorišćeni".

Ovog puta je Arena izašla crno-bijelima u susret, s obzirom na ogromno interesovanje.

"Koncert Fifti senta bio je zakazan za 1. april, ali nije prodato toliko puno karata i zato ga nije bilo teško premjestiti na neko drugo mjesto. Nismo imali problema da se dogovorimo sa rukovodiocima Arene".

Šilobad je istakao da u Areni neće biti navijača Makabija, kao ni navijača Partizana u Tel Avivu.

Kapacitet dvorane iznosi 18.600 mjesta, s tim da će na južnoj strani, na koju dolaze najvatreniji navijači, biti montirana jedna tribina.

"To će biti mjesta za stajanje. Teleskopske tribine koje su bile na tom mjestu su jako osjetljive i na ovaj način ćemo otkloniti mogućnost da dođe do štete, da tribine ne mogu da se vrate nazad, ili da stolice nenamjerno ostanu izlomljene. Prošle godine je do lomljenja došlo zbog velikog broja ljudi, nije primjećeno da je neko to namjerno radio".

Partizanu nije cilj da ponovo obori evropski rekord u posjećenosti košarkaškoj utakmici.

"Ne vjerujem da bilo ko u ovom momentu može da napuni dvoranu kao KK Partizan, ali o rekordu niko ne razmišlja. Cilj nam je da dvorana bude puna, da bude prelijep ambijent i da pošaljemo Evropi poruku kako se navija za Partizan. I da sve prođe u najboljem redu".

Treća utakmica četvrtfinala Evrolige na rasporedu je u utorak, 30. marta, a eventualna četvrta 1. aprila.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC