• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović: Kad bi se vratili najvatreniji navijači...

"Želja svih nas u klubu jeste da se u Pioniru pojave najvatreniji navijači. Oni bi bili naše najveće pojačanje", kaže generalni menadžer KK Zvezda.

 Pavlović: Kad bi se vratili najvatreniji navijači... Izvor: MONDO

Suočen sa definitivnim plasmanom ispod sedmog mjesta u NLB ligi, odnosno nemogućnošću da se zajedno sa svojim timom domogne mjesta koje vodi u kvalifikacije za Evrokup, trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović okrenuće se uvođenju mladih igrača u rotaciju.

Prva prilika za to biće u subotu od 20.15, kada crveno-bijeli budu igrali meč posljednjeg, 26. kola ovogodišnje NLB lige, protiv Bosne u sarajevskoj Skenderiji.

Duel sa opstankom motivisanom Bosnom, trebalo bi da bude odskočna daska za Nedovića, Rondovića, Radosavljevića, Miloševića...

Problema Crvena zvezda ima i na drugoj strani i one su finansijske prirode, ali Trifunović se nada da će ekipa uspjeti da se izoluje od svih negativnih stvari koje prate klub ove sezone i da se usredsredi na sport.

Na sličan način razmišlja i generalni menadžer Crvene zvezde, Mirko Pavlović.

"Više se govori o stvarima van terena, što samo po sebi nanosi veliku štetu. Sada su počela i licitiranja oko toga ko ostaje, a ko ide na kraju sezone", rekao je Pavlović za "Sportski žurnal".

"Sve to znatno nam otežava situaciju. Ali, bez obzira na sve probleme uvjereni smo u bolje sutra. Uzdamo se u odličan rad trenera Trifunovića i igrače, koji profesionalno ispunjavaju sve obaveze", dodao je Pavlović.

"Uprava će učiniti sve da, koliko je to moguće, poboljša finansijsku situaciju i pomogne ekipi da ima prave uslove za rad".

Crvena zvezda će u domaćem prvenstvu, odnosno Superligi, biti jača za dva mlada reprezentativca, Katnića i Stojačića. Novca za još pojačanja nema, ali pojačanje veće od svih na tržištu za crveno-bijele bio bi povratak publike u Pionir.

Sada, kada je možda i najteže...

"Želja svih nas u klubu jeste da se u Pioniru pojave najvatreniji navijači. Oni bi bili naše najveće pojačanje za Superligu. Potreban nam je huk sa tribina", kaže Mirko Pavlović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC