• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: ABA Superkup, Fenerbahče, pa "pakao"!

Autor mondo.rs

Za paklen start sezone i odlazak na četiri gostovanja u četiri zemlje već u prve dve takmičarske nedelje, košarkaši trenera Miroslava Nikolića pripremaće se - pakleno. Superkup, pa revija sa Fenerom u "Pioniru".

 Partizan-Fenerbahce-26.-septembar-Pionir Izvor: MN PRESS

Renovirani Partizan s novim trenerom Miroslavom Nikolićem otvoriće sezonu 2017/18 sa četiri gostovanja u prvih pet utakmica u ABA ligi i Evrokupu, a za taj žestok početak pripremaće se - žestokim finišom priprema.

Crno-beli će između učešća na premijernom ABA Superkupu u Baru, od 20. do 23. septembra i prve utakmice i ABA ligi, 30. septembra u Skoplju, odigrati revijalnu utakmicu sa zvaničnim prvakom Evrope, Fenerbahčeom.

Klub iz Humske objavio je da je sa ekipom koju predvodi legenda Partizana i evropske košarke, Željko Obradović, zakazana prijateljska utakmica za 26. septembar u Dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, koja će ujedno poslužiti popularnom Muti i kao generalna provera pred seriju putovanja i nezgodnih rivala.

Kako se navodi, duel dva evropska prvaka, Partizana iz 1992. i aktuelnog šampiona Fenerbahčea, biće prilika da navijaci crno-belih pozdrave trenera Željka Obradovića, koji je osvojio obe spomenute titule, kao i nekadašnjeg igrača Jana Veselog.

"Vreme odigravanja susreta i informacije oko prodaje ulaznica za sprektakularni duel šampiona, biće saopšteni naknadno", navedeno je u saopštenju.

Fenerbahce će, kako je ranije najavljeno, prilikom boravka u Srbiji odigrati i prijateljski meč protiv Borca uz Čačka, u Obradovićevom rodnom gradu.

Posle Skoplja, Partizan će se vratiti u Bar i sastati sa Mornarom u 2. kolu ABA lige, 3. oktobra, posle čega će crno-beli imati priliku i da se predstave navijačima u zvaničnoj utakmici - FMP Železnik u "Pioniru", 7. oktobra.

To će ostati jedina utakmica Partizana u svojstvo domaćina sve do 18. oktobra i duela sa Lijetuvos Ritasom u Evrokupu, jer će Nikolić posle meča sa "panterima" povesti ekipu na put u Berlin na meč sa Albom i potom u Zadar na jadranski derbi sa istoimenim timom.

Na Superkupu u Baru, koji bi odlukom Skupštine ABA lige trebalo da bude domaćin ovog turnira i u naredne dve sezone, trebalo bi da učestvuju Mega Leks, FMP, Budućnost, Igokea, Cedevita, Cibona, Partizan i Mornar, mada su iz Crne Gore u poslednjih mesec dana stizale i informacije da bi učešće mogao da uzme i šampion ABA lige, Crvena zvezda.

I dalje, osim početka i kraja turnira, nije poznato po kojem će se sistemu on odigrati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC