• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Teodosić" o Teodosiću: Videćete svašta...

Autor mondo.rs

"On je sada najbolji dodavač u NBA ligi", kazao je Patrik Beverli o svom nekadašnjem i budućem saigraču Milošu Teodosiću i poručio navijačima da će uživati u njegovoj igri.

 Patrik-Beverli-i-Milos-Teodosic-Najbolji-dodavac-u-NBA-ligi Izvor: MN PRESS

Patrik Beverli je sve do ovog leta pri čekiranju u hotelima koristio alijas "Miloš Teodosić" - ime svog nekadašnjeg saigrača iz Olimpijakosa, ali pošto će mu "pravi" Miloš Teodosić od naredne sezone praviti društvo u LA Klipersima - potrebna je nova ideja.

Teo je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa timom iz Kalifornije vredan 12,3 miliona dolara, pa će se oni posle sedam godina ponovo zaigrati za isti klub.

"Koristio sam stalno njegovo ime u hotelima, naročito tokom leta u Čikagu. Sad moram nešto novo da smislim...", kazao je pričljivi Patrik Beverli u podkastu sa Adrijanom Vojnarovskim, eminentnim novinarom ESPN-a.

Najbolji "insajder" lige prvi je i obavestio navijače u NBA ligi da je Teodosić stigao u Los Anđeles, a dok su neki od njih bili skeptični - Patrik Beverli je "ludovao" na Twitteru.

Uveravao je sve da je to sjajan posao i da su dobili fantastičnog igrača.

Na pitanje Adrijana Vojnarovskog šta je on odgovorio rukovodstvu kluba kada su ga upitali za savet u vezi Miloš Teodosića - on kaže da bio veoma izričit.

"Uradite to. Šta ja treba da uradim da ga dovedete?", odgovorio je Beverli koji je potom govorio o svom drugarskom odnosu sa najboljim srpskim plejmejkerom koji nakon "zaluđivanja" Evrope neverovatnim asistencijama, sada isto to treba da ponovi sa druge strane okeana.

"Pričamo najmanje jednom-dvaput mesečno. Imamo sjajan odnos, vidite to i na Twitteru. Srećni smo što imamo takvog igrača da igra u ovoj ligi, videćete tek kakve on veštine poseduje. Definitivno će morati da se navikne na fizički zahtevniju ligu, ali mislim da to neće biti problem", uradio je "skauting" Beverli, koji je i sam ovog leta stigao iz Hjustona u LA.


Navijači ne znaju šta da očekuju od igrača od koga su mogli da vide tek poneku kompilaciju najboljih poteza na društvenim mrežama, eventualno partije protiv reprezentacije SAD.

"On je sada najbolji dodavač u NBA", konstatuje Beverli i zaključuje:

"Teško je objasniti jer ga niste videli izbliza kako igra, deluje kao potpuno običan lik sa ulice, ali njegova dodavanja... Videćete svašta. Dodavanja kroz noge, iza leđa, on sve to radi!"

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC