• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Irving predstavljen u Bostonu

Autor mondo.rs

Dojučerašnji bek Klivlenda nije ulazio u razloge zbog kojih je po završetku sezone zatražio da ode.

Kajri Irving je u sredu kasno uveče i zvanično "trejdovan" iz Klivlend Kavalirsa u Boston Seltikse, koji su ga u petak predstavili kao svog novog igrača.

"Jedva čekam da izađem na teren i da maksimizujem svoj potencijal. Drago mi je što sam među ovim neverovatnim trenerima, neverovatnim umovima, neverovatnim osobama. Mislim da je Boston došao po mene u pravo vreme i verujem da je bilo suđeno da se ovako desi", izjavio je Irving.

Oni koji su došli da čuju bilo kakve kritike na račun Kavalirsa i Lebrona Džejmsa, nisu dobili to što su tražili.

"Nisam ovde da upirem prstom u pojedince i da ukazujem na konkretne probleme, jer mi to uopšte nije važno. Jednostavno, bilo je vreme da uradim ono što je najbolje za mene. Želim da budem srećan i u grupi ljudi u kojoj ću moći da rastem. Ovim rečima ne želim nimalo da pomutim uspomene na šest godina provedenih u Klivlendu, jer je to bilo sjajno iskustvo".



Iako je njegova želja da bude neporecivi lider ekipe, zbog čega je "morao" da ode od Džejmsa, Irving ističe da je od njega mnogo naučio.

"Veština se usavršava na različite načine. Jedan od njih je posmatranje velikih igrača i razgovor sa njima, kada ih pitate 'Šta je potrebno uraditi da bi postao veliki'? Ja sam imao jedinstvenu priliku da igram sa jednim od najvećih i bilo je fenomenalno. Večno sam zahvalan na trenucima koje smo delili i mogu sa mirom u duši da se okrenem novom poglavlju", konstatovao je četvorostruki Ol star i šampion NBA lige sa Kavalirsima 2016. godine.

Posle šest sezona u dresu sa brojem dva, u Bostonu je Irving zadužio "jedanaesticu". Gordon Hejvord, pojačanje iz Jute, na svom dresu će nositi broj 20.

Zanimljivo je da njih dvojica slave rođendan istog dana - 23. marta, ali je Hejvord dve godine stariji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC