• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osman: Nema Teodosića, ima Bogdanovića

Autor mondo.rs

Mladi turski košarkaš respektuje Srbiju, za koju kaže da će u meču 3. kola EP imati visinsku prednost, dok će oni probati da odigraju sa više energije.

 Džedi Osman o utakmici sa Srbijom Izvor: MN PRESS

Džedi Osman, novi član Klivlend Kavalirsa, rekao je novinarima da u ponedeljak očekuje tešku utakmicu protiv Srbije, ali da veruje u svoj tim.

"Srbija ima dobru ekipu i dobre igrače. Nema Teodosića, ali ima Bogdanovića. Nema Bjelice, ima Mačvana. Sve su to dobri igrači... Naš problem je što imamo samo jednu pravu 'četvorku', pa se dešava da igramo sa četiri niska i jednim visokim", izjavio je Osman.

"Oni su možda u prednosti, ali mi smo mlada ekipa puna energije. Imamo novog selektora, novi sistem, ali verujemo u sebe. Mislim da će u ponedeljak biti puna hala i dobra utakmica".

Turska je na startu takmičenja u D grupi Eurobasketa "tesno" izgubila od Rusije, kao i Srbija dan kasnije. Potom je domaćin grupe savladao Veliku Britaniju (84:70).

"Svako bi hteo da osvoji medalju, međutim, takmičenje je tek počelo. Idemo utakmicu po utakmicu i mislimo samo na meč protiv Srbije", naglasio je Osman, 22-godišnjak rodom iz Ohrida.

On je kao najopasnije pojedince u taboru "orlova" izdvojio Bogdana Bogdanovića i Bobana Marjanovića, mada je obećao da neće ispustiti iz vida ni druge igrače.

Za Bogdanovića će naredna utakmica biti specifična, jer će igrati u dvorani svog doskorašnjeg kluba, Fenerbahčea, ali ovog puta neće imati podršku sa tribina.

"U Fenerbahčeu je igrao izvanredno, osvojio je Evroligu, bio je MVP turskog prvenstva, tako da ga ljudi ovde stvarno obožavaju", prokomentarisao je Osman, prethodnih sezona bek Efesa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC