• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Kod mene nema divljanja

Autor mondo.rs

"Protiv Turaka smo sproveli u djelo sve što radimo na treninzima, sve što nam je Sale pričao svih ovih dana", rekao je organizator igre "orlova"

 Stefan Jović o pobjedi Srbije nad Turskom na Eurobasketu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Stefan Jović bio je jedan od najboljih igrača u pobjedi Srbije nad Turskom (80:74) u trećem kolu grupe D Eurobasketa.

Plej srpskog tima ubacio je 15 poena i imao je devet asistencija.

On je rekao da su "orlovi" ostvarili trijumf protiv domaćeg tima jer su sproveli u djelo sve ono što su radili na treninzima.

"Svi koji su gledali znali su, a znali smo i mi, da Turska u ovakvom ambijentu neće da se preda. Mlada ekipa puna energije, igra nezgodan zonski presing tokom čitavog meča. Uspjeli smo u posljednjoj četvrtini kada se igralo poen na poen da sačuvamo koš i da budemo mirni u napadu, da sprovedemo u djelo sve što radimo na treninzima, sve što nam je Sale pričao svih ovih dana", rekao je Jović novinarima poslije meča.

Jović je koristio svaku priliku kada je ostajao sam da šutira na koš protivnika. Kaže da je to činio samo kada je bio siguran, jer "nikada ne šutira na silu".

"Nije to prvi put da me neko pušta da šutiram, samo ne treba dozvoliti da ja budem taj koji će da šutira nekoliko lopti u nizu nego treba da radimo suprotno od onoga što protivnik želi. Bila je i ona otvorena trojka, koju nisam želio da uzmem jer se nisam osjećao najbolje. Kod mene nema tog divljanja. Kada se dobro osjećam tada uzimam šuteve, ne šutiram na silu", rekao je Jović.

Naredni protivnik Srbije je Velika Britanija, a Jović je naveo da je ta selekcija pokazala dobru igru u prve tri utakmice, uprkos tome što još nema pobjedu.

"Nisu naivna ekipa i niko ih nije 'oduvao'. Moramo dobro da se pomučimo i da se oznojimo da bismo izvukli bodove iz tog meča", rekao je plej srpskog tima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC