• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Zaustavili su nas pod košem

Crno-beli žale što u prvom meču četvrtfinala Evrolige nisu napravili "brejk". TAU želi da završi posao u Beogradu, ali zna da neće biti nimalo lako.

 Vujošević: Zaustavili su nas pod košem Izvor: MONDO

Trener Partizana Duško Vujošević potražio je uzroke poraza od Taukeramike u dobroj odbrani španskog tima na centarskim pozicijama, kao i u "praznim minutima" koje su imali njegovi igrači.

"Čestitam Taukeramici na vođstvu od 1:0 u seriji. Igrajući na granici faula, nekada i preko nje, zaustavili su nas pod košem, dok su Planinić, Priđoni i Rakočević pogodili trojke u prelomnim momentima. Da bi se pobeđivalo na ovom nivou, mora da se odigra punih 40 minuta, ne sme da se popusti ni na jedan sekund. Oni su favoriti, ali pokušaćemo da pobedimo na svom parketu, pa ćemo posle videti šta dalje", izjavio je Vujošević na konferenciji za novinare.

Taukeramika je u dvorani Fernando Buesa slavila rezultatom 74:66, a revanš susret četvrtfinala plej-ofa Evrolige na programu je u četvrtak u Beogradu.

Dušan Kecman smatra da je Partizan u utorak propustio veliku šansu da napravi "brejk".


"Nismo igrali onako kako je trebalo za pobedu. Promašajima i izgubljenim loptama olakšali smo posao Taukeramici u ključnim trenucima. Povremeno nam je trebala brža igra, kako bismo postigli nekoliko lakih poena. Ovog puta to nismo uspeli i oni su uspeli da nas iskontrolišu u pozicionom napadu", smatra veteran crno-belih.

Strateg ekipe iz Vitorije, Hrvat Neven Spahija, konstatovao je da je TAU ostvario najubedljiviju pobedu na sve četiri utakmice Evrolige.

"To nam pokazuje da su parovi izjednačeni i da će biti jako teško plasirati se na Fajnal for. Svaki tim je kvalitetan i treba mnogo muke da se dođe do pobede. Mi večeras nismo dobro šutirali, ali smo odigrali odbranu na dovoljno visokom nivou. Mnogi naši igrači su podbacili, zato je važno imati rešenja na klupi. Mislim da je Zoran Planinić bio odličan svih 40 minuta".

Planinić je odao priznanje Partizanu na pruženom otporu, a Vujoševića nazvao "istinskom zvezdom" srpskog tima.

"Vujošević je njihova istinska zvezda, jer on čini da Partizan igra ovako disciplinovano i tvrdo. Volim važne utakmice i nadam se da ćemo uspeti da završimo posao u Beogradu, iako smo svesni da će tamo biti mnogo teže nego u Vitoriji", izjavio je Planinić.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC