• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Nova teška povreda (VIDEO)

Autor mondo.rs

Igrač Bruklin Netsa Džeremi Lin na prvom meču sezone povrijedio je koljeno. "Gotov sam", poručio je Lin ležeći pod košem u suzama

Prethodnu noć u NBA ligi obilježila je nova povreda. U prvom meču Bruklina u novoj sezoni protiv Indijane, nastradao je Džeremi Lin.

Amerikanac je u finišu meča prilikom ulaza pod koš Pejsersa, kroz "šumu" protivničkih igrača nezgodno doskočio. Njemu su "klecnule" noge, nakon čega je odmah bilo jasno da nije sve u redu.

Lin se nakon toga u šoku uhvatio za već dobro bandažirano koljeno desno noge, okrenuo se prema klupi Netsa i tri puta ponovio: "Gotov sam", nakon čega je postalo jasno da je došlo do ozbiljnije povrede.

Nakon toga je briznuo u plač, a potom je uz pomoć saigrača napustio teren na jednoj nozi.

Gotov
Izvor: YouTube

ESPN prenosi da prvi nalazi pokazuju da je u pitanju teža povreda, koja bi Lina mogla na duže da odvoji od parketa, ali da će klub zvaničnu potvrdu dati tek pošto se ekipa vrati sa gostovanja i urade se detaljni pregledi.

Bruklin ove sezone ozbiljno računa na Lina, namijenjena mu je važna uloga u timu, a on je već na prvom meču potvrdio da ju je tako i shvatio. Do trenutka izlaska iz igre, na parketu je proveo 25 minuta i za to vrijeme upisao je 18 poena, a imao je i četiri asistencije.

Netsi su izgubili od Indijane rezultatom 140:131.

To je druga teška povreda u NBA ligi u samo dva dana. Prve večeri nove sezone igrač Bostona Gordon Hejvord pretrpio je lom noge, nakon čega je hitno operisan i propustiće cijelu sezonu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC