• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Protiv Himkija ne sme da padne koncentracija"

Autor mondo.rs

Trener Zvezde Dušan Alimpijević video prvih pet minuta nastavka kao ključne za epilog utakmice protiv Moskovljana.

 "Protiv Himkija ne sme da padne koncentracija" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Crvena zvezda mts bolje je počela utakmicu u Podmoskovlju, kontrolisala je do pauze, a onda je Himki istrčao odlučniji na teren i pitao se za sve do sredine treće četvrtine.

U tom periodu domaći su kreirali seriju 17:2 i ispostavilo se da je ta zaliha bila dovoljna za nalete Beograđana, kojima su dvaput prilazili na četiri poena razlike.

Ipak, ne i bliže od toga.

"U prvom poluvremenu smo uglavnom bili dobri, ali nam je pala koncentracija u trećoj četvrtini. Pet ili šest minuta mislim. U ovoj utakmici je to dovoljno. Kada imate Himki protiv sebe to je dovoljno. Mislim da je taj period odlučio pobednika", rekao je posle utakmice trener Zvezde Dušan Alimpijević.

"Takođe, mislim da je veoma važno u ovakvim utakmicama to što nismo imali koncentraciju pri izvođenju slobodnih bacanja", dodao je šef struke crveno-belih, ukazavši tako na čak devet promašaja svog tima iz 19 pokušaja sa "crte".

Himki Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Euroleague



Ruski novinari pitali su ga posle "egal" utakmice da li se može reći da su, generalno, sve ekipe u Evroligi ravnopravne.

"Imali smo mnogo manji budžet od ostalih i ne možemo da kažemo da smo isti sa Himkijem, ali pokazali smo da možemo da igramo sa svima, posebno kod kuće. Naše šanse su kod kuće uvek veće, naravno".

Upitan za šut Pera Antića za tri poena (1/4), Alimpijević je rekao da je naporan raspored uticao na sve njegove igrače, pa i na Makedonca.

"Imamo veoma naporan raspored, jer smo posle utakmice protiv Barselone putovali u Zagreb, a iz Zagreba smo krenuli u Moskvu. Za sve igrače, pa i za Pera, to je veoma naporno, naravno", dodao je Alimpijević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC