• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cedevita dolazi u Srem: "Ako ne dobijemo Megu..."

Autor mondo.rs

Ekipa Dejana Milojevića u subotu dočekuje šampiona Hrvatske.

 ABA liga 6. kolo Mega Cibona najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Mega Bemaks (2-3) - Cedevita (3-2)
.

U petak će kolo početi "jadranskim klasikom" u Zagrebu, Cibona - Partizan, a dan kasnije zanimljivo će biti i u Sremskoj Mitrovici, gde će doputovati šampion Hrvatske.

Ekipa Dejana Milojevića ugostiće tim Jure Zdovca posle dva neuspeha - "vezanih" poraza od Olimpije kod kuće i Budućnosti u Podgorici. Mladi trener zato traži reakciju ekipe.

"U subotu nas očekuje težak meč protiv Cdevite koja je izuzetno kvalitetna ekipa sa nekoliko vrlo iskusnih igrača, uz Džanana Musu koji je pokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi na svojoj poziciji. Iza sebe imamo dve loše utakmice, protiv Olimpije i Budućnosti, ali verujem da će ekipa uspeti da se podigne i odigra dobar meč protiv Cedevite, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", rekao je šef struke Mege.

Gosti iz Hrvatske pokušaće da ostvare i treću uzastopnu pobedu, ako se posmatraju ABA liga i Evrokup. Prošlog vikenda savladali su kod kuće Crvenu zvezdu mts, a potom su na svom terenu pobedili i Andoru.

"Dobili smo par utakmica, ali ako ne dobijemo utakmice protiv Mege na strani i Kazan kod kuće, koje su, ja mislim, jako bitne za neki mir u kući... S tim da između toga imamo još Zagreb, tako da idemo utakmicu po utakmicu. Mega je protivnik s kojim smo već igrali. Okusili smo njihov kvalitet, agresivnost i napadački skok. Nekako smo dobili tu utakmicu, ali sad idemo kod njih. I njima treba ta pobeda i neće biti lako. Moramo se dobro spremiti i odigrati dobru utakmicu da bi dobili", izjavio je trener Cedevite Jure Zdovc.

ABA liga, 6. kolo:

Cibona - Partizan 18.00
Mornar - Zadar 20.00

u subotu

Mega - Cedevita 17.00

u nedelju

Igokea - FMP 17.00
Olimpija - Budućnost 19.00

u ponedeljak

Crvena zvezda mts - MZT Skoplje 18.00

Tabela: Budućnost 4-1, FMP 3-2, Zvezda 3-2, Partizan 3-2, Cedevita 3-2, Cibona 3-2, Mega 2-3, Olimpija 2-3, Igokea 2-3, MZT 2-3, Mornar 2-3, Zadar 1-4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC