• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitroviću stižu poruke: "Ne zapinji protiv Zvezde"

Autor mondo.rs

"Ipak, družba je družba, a služba je služba", kaže doskorašnji kapiten crveno-belih, koji će u četvrtak biti na suprotnoj strani terena.

 Mitroviću stižu poruke: "Ne zapinji protiv Zvezde" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS
Već na početku svoje prve sezone van Srbije, Luka Mitrović došao je na gostovanje Crvenoj zvezdi mts.

U crveno-belom proveo je pet godina, od toga je tri godine bio kapiten, ali će u četvrtak od 18 časova emocije ostaviti po strani, jer je sada igrač Bamberga.

"Čudno je doći u gostujuću svlačionicu prvi put. Bio sam nestrpljiv da vidim sve ljude iz kluba, oko kluba. Pozdravili smo se, a sad je fokus na treningu i na sutrašnjoj utakmici".


Kako protiču prvi meseci u inostranstvu?

"Pored toga što je organizacija kluba i čitave zemlje na stvarno najvišem nivou, svaki novi početak je težak. Tu je privikavanje na novu sredinu, stranac sam u drugoj zemlji, u drugom klubu, ali sve ide mnogo lakše kad je klub kakav jeste. Momci, ekipa, stručni štab, svi su mi na raspolaganju 24 sata i olakšavaju svima nama koji smo novi".

Upitan za svoje igre, Mitrović poručuje da može bolje i da je strpljiv.

"Bilo je dobrih stvari, bilo je i onih ne tako dobrih. Još je to na nekom nivou kojim nisam najzadovoljniji. Naravno, sve to može da bude mnogo bolje, na tome radimo svaki dan, ne samo ja već i ekipa. Imali smo i poneki neočekivani poraz, ali sve je to normalna stvar u periodu privikavanja i mislim da ćemo izgledati sve bolje i bolje dok vreme bude odmicalo".

Crvena zvezda mts pretrpela je velike promene od kada je otišao... Ipak, neki njegovi saigrači su tu (Dangubić, Lazić, Dobrić, Bjelica), teren mu je poznat i zna šta da očekuje u četvrtak.

"Očekujem domaćinsku atmosferu, najvatreniju u Evropi, izuzetan težak teren za igranje. To sam do sada imao prilike da okusim samo kao domaćin, sad ću biti gost. Očekujem agresivnu Zvezdu, što je njihova glavna karakteristika, kao što je bila i naša. Potrebno je biti smiren, ući hladne glave u meč, pokušati koliko je to moguće ne ostati paralisan atmosferom. Probaćemo da uvedemo meč u svoj ritam, da smirimo igru, da ne dozvolimo Zvezdi da se rastrči, da diže atmosferu. Mislim da naše šanse u takvoj utakmici rastu".

Bivši igrači Zvezde prethodnih godina su igrali dobro protiv nje...

"Bilo je dosta poruka 'Ne zapinji, polako u četvrtak' i slično, ali ja kažem da je družba družba, a služba služba i trudiću se da sutra budem 40 minuta najbolji što je moguće", dodao je Luka Mitrović pre odlaska na trening.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC