• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Mitrović: Oprostiće Danga...

Autor mondo.rs

"Ako je neko trebalo da mi uruči poklon - onda je to on"

 Luka Mitrović: Oprostiće Danga... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Počev od mladih kategorija i prvog tima Hemofarma, preko reprezentativnih selekcija, pa do Crvene zvezde mts, Luka Mitrović i Nemanja Dangubić godinama su bili saigrači.

Ovog četvrtka su, ipak, bili na suprotnim stranama.

Dugogodišnji kapiten Zvezde vratio se u četvrtak u Beogradsku arenu, u kojoj je prvi put bio gost. Nosio je dres Bamberga i slavio pobedu. Pre utakmice je dobio uramljeni dres, koji mu je uručio upravo Dangubić.

"Ako neko treba da mi uruči poklon, onda je to on", nasmejao se Mitrović u razgovoru sa novinarima.

Njih dvojica bili su akteri jednog od najatraktivnijih momenata utakmice. Dangubić je krenuo na prodor, a Mitrović je loptu "zalepio" za tablu.

"Iskreno, i sebe sam iznenadio tom blokadom", rekao je Luka.

"Mislim da ni on nije očekivao da ću da ga izblokiram. Nije mi to uža specijalnost, ali valjda će Danga to oprostiti", dodao je mladi krilni centar.

Utakmicu je prepričao u nekoliko rečenica. Bamberg je u prvoj četvrtini stekao dvocifrenu prednost, koju je Zvezda napadala do kraja, ali nije stigla bliže od "minus 2".

"Kad su par puta bili u tom naletu, postojao je strah da mogu da se vrate, naravno, ali iskusna smo ekipa i u svakom kritičnom momentu smo odreagovali na pravi način - i u napadu i u odbrani. Svaki Zvezdin nalet smo obuzdali".

Zaboravio na Arsenal - Zvezda

Poznato je da Mitrović pored Zvezde navija i za Arsenal. Da li će stići da gleda gostovanje crveno-belih u Londonu? "Totalno sam zaboravio... Nadam se da ću uspeti, treba se videti i sa porodicom. Meč u Londonu, protiv Arsenala, ne treba očekivati i stavljati pritisak na igrače. To je meč za uživanje".

Upitan da prokomentariše Crvenu zvezdu i njene igre ove sezone, Mitrović je rekao da ekipa ima potencijal i da je rano za definitivne ocene i odlične igre. Isto važi i za Bamberg.

"Zvezda izgleda dosta dobro. Još ekipa raste. Trebaće im vremena i slučaj je kao i kod nas. Najbitnije je da ekipe izgledaju sve bolje kako vreme bude odmicalo. Niko nema ništa od toga da bude na vrhuncu i u zenitu u oktobru i novembru. Glavne bitke predstoje. Siguran sam da će kao i prethodnih godina biti najbolji kad je najpotrebnije".

Da li mu je zadrhtala ruka?

"Jeste malo. Biću neiskren ako kažem da nije, ali prvi put u Areni šutiraš bacanja i ljudi ti zvižde. Čudan ti osećaj ,ali naravno da nisam namerno promašio", dodao je Mitrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC