• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mondo: Zagorac nije igrač Partizana, ali...

Autor mondo.rs

Da li je Rade Zagorac već potpisao za crno-bele?

 Mondo: Zagorac nije igrač Partizana, ali... Izvor: MN PRESS

Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša, Rade Zagorac, drugi put u razmaku od godinu i po je zvezda prelaznog roka, nekada vremenski ograničenog perioda, koji je u savremenoj košarci postao permanentno stanje.

Leta 2016. je Zagorac sve iznenadio, odlukom da još jednu sezonu provede u Megi, a sada se na tržištu našao mimo svoje volje, nakon što su mu se Memfis Grizlisi zahvalili na saradnji dan pre početka NBA sezone.

Od tada je prošlo gotovo 20 dana, a Zagorac se i dalje nalazi u SAD, i dalje čekajući pravu ponudu i pravu sredinu za nastavak karijere.

Javna je tajna da je Partizan među prvima pokazao interesovanje i poslao konkretnu ponudu, koja je poslužila kao osnov za dalje razgovore.

Ove nedelje su glasine o dolasku Zagorca među crno-bele postale sve učestalije (trač vezan za Crvenu zvezdu je zaživeo samo na jednom domaćem portalu i brzo se ugasio), a u petak su čak navijači Partizana počeli i da pozdravljaju dolazak nosioca zlatne medalje sa U-20 Eurobasketa 2015. i šalju mu poruke dobrodošlice!

Da li je bivši košarkaš Mege i naš nesuđeni predstavnik u NBA ligi ove sezone, zaista postao košarkaš crno-belih?

Nije - i dalje.

MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da je cela stvar i dalje daleko od potpisivanja.

Zagorac je bio član mlade reprezentacije Srbije koja je 2015. u Italiji osvojila Evropsko prvenstvo, a zanimljivo je da se pre toga, 2012. na Svetskom prvenstvu u Španiji, dokazao i kao "basketaš" kada je našoj zemlji doneo zlato u igri 3 na 3 zajedno sa Lukom Anđušićem, Milošem Jankovićem i Mihajlom Andrićem.

Partizan jeste zainteresovan da dovede igrača koji je prošle sezone imao prosek od 15 poena, 6,5 skokova i 2,5 asistencija nastupajući za Megu u ABA ligi, ali je jasno da on u ovom trenutku nije igrač sa kojim trener Miroslav Nikolić može da računa.

U krugovima oko Partizana vlada optimizam da je ovo zvučno pojačanje ostvarljivo, međutim u Humskoj 1 ne žele da se javno upliću u priču oko ishoda pregovora, pre svega jer žele da zadrže mir i koncentraciju zbog predstojećeg "večitog derbija" sa Crvenom zvezdom, zakazanog za ponedeljak uveče.

Ipak, prema našim saznanjima, Zagorac je ovog petka uveče značajno bliži Partizanu nego što je to bio pre sedam ili deset dana...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC