• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Itudis: Dominirali smo

Autor mondo.rs

Trener CSKA rekao posle utakmice sa Zvezdom rekao da je ključ pobede bio u dobroj odbrani, kojom su zatvorili kreacije Ročestija i poentiranja krila Bjelice i Antića.

 Itudis: Dominirali smo Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša CSKA iz Moskve Dimitris Itudis rekao je da je njegova ekipa večeras pre svega dobrom igrom u odbrani pobedila Crvenu zvezdu.

"Čestitam mom timu. Bili smo koncentrisani od starta. Obavili smo sve što smo dogovorili, pre svega u odbrani. Pripremili smo se jako dobro za ovu utakmicu, pristupili smo ozbiljno, pre svega zbog onoga što Zvezda predstavlja, jer je ovo odličan spoj mladosti i iskustva. Pali su ovde Barselona i Makabi, što pokazuje snagu tima", rekao je Itudis novinarima posle utakmice.

CSKA je večeras u Beogradskoj areni pobedio Zvezdu sa 85:59 u sedmom kolu Evrolige.

"Zvezda poentira lakše nego ranijih godina. Zato smo se pojavili na terenu tako čvrsti i ozbiljni u odbrani. Ključ je bila naša odbrana. Nismo dozvolili Ročestiju da kreira kako zna, a i dva krila Zvezde, Antića i Bjelicu smo zatvorili. Dominirali smo", rekao je Itudis.

On je naveo da je njegova ekipa i dalje u procesu stvaranja kao i da u igri CSKA ima mnogo oscilacija.

"Odigrali smo tek sedam utakmica u Evroligi, ima još 23 da se igra. Oscilacija ima mnogo, kao i u igri Zvezde. Bitno je samo da budemo živi i zdravi. Rano je pričati o bilo kojim mogućim rezultatima na kraju sezone", rekao je trener CSKA.

On se osvrnuo i na predstojeće reprezentativne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, rekavši da zbog trenutne situacije najviše gube košarka i igrači.

"Stav kluba ne mogu da otkrijem. Razgovarali smo o svemu tome. Sve će znati pred meč sa Unikahom. Ovde je došlo do rata, nazovite ga kako hoćete, ali u ovakvoj situaciji gube igrači koji su najveći profesionalci i košarka. Siguran sam da svi navijači hoće da vide reprezentacije u najjačem sastavu... Svi normalni ljudi će na kraju razgovorom da nađu rešenje", rekao je Itudis.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC