• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: 22 promašene trojke... Previše

Autor mondo.rs

Trener Mege rekao da njegov mladi tim nije iskoristio šanse, nije bio dovoljno precizan što ih je koštalo poraza od Zadra

 Dejan-Milojevic-o-porazu-Mege-od-Zadra-u-10.-kolu-ABA-lige. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener Mege Dejan Milojević čestitao je košarkašima Zadra na pobedi (73:71) u 10. kolu ABA lige u Sremskoj Mitrovici i rekao da njegovoj mladoj ekipi brzo pada samopouzdanje.

"Imali smo šanse koje nismo iskoristili, promašili smo slobodna bacanja za pobedu. Zadar je iskoristio svoje i dobio. Idemo dalje, da probamo da se dignemo, jer kad imate ovako mladu ekipu samopouzdanje jako brzo pada", rekao je Milojević posle utakmice.

On je naveo da je njegov tim previše grešio.

"Prvo poluvreme je bilo defanzivno veoma loše, u drugom poluvremenu to je bolje izgledalo, ali napad nas uopšte nije služio celu utakmicu. Šutirali smo 20 odsto za tri poena i 50 sa linije penala, promašili smo čak 10 slobodnih bacanja i imali smo 22 promašene trojke. Pri egal rezultatu je to jednostavno previše".

Košarkaš Mege Nikola Rebić, koji je promašio dva bacanja za izjednačenje i vođstvo 14 sekundi pre kraja, rekao je da je njegova ekipa doživela težak poraz.

"Posle pauze u regionalnom takmičenju, gde smo imali dosta vremena da se dobro spremimo i velikom željom da izađemo sa pozitivnim rezultatom iz ove utakmice ipak nismo uspeli. Međutim, ima još dosta da igra, koliko god da smo kikseva napravili i dalje ima prostora za popravku", rekao je Rebić.

Plejmejker je kazao da se Mega okreće narednom duelu, protiv Igokee u Aleksandrovcu u subotu, u kojem želi da ostvari što bolji rezultat.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

MEGA NE TREBA RAČUNATI NA POBJEDU U LAKTAŠIMA JEDINO NA PRISTOJAN PORAZ

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC