• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sakramento blistao, ali Bogdan nije

Autor mondo.rs

Kingsi upisali 10. pobedu protiv Filadelfije. Janis Adetokunbo srušio Klivlend.

Košarkaši Sakramenta su u noći između utorka i srede savaladali Filadelfiju na gostovanju rezultatom 101:95 i stigli do desetog trijumfa ove sezone, uz dvostruko više poraza.

Kingsi su uspeli da nadoknade zaostatak od 16 poena minusa, koliko je Fila imala u trećoj četvrtini, a potom su u poslednjem kvartalu "dodali gas", napravili seriju 13:0, dobili taj deo igre rezultatom 30:17, i notirali pobedu.

Za razliku od nekih pređašnjih mečeva Bogdan Bogdanović nije dao veliki doprinos trijumfu Kingsa. On je meč počeo u startnoj petorci, ali je upisao svega četiri poena (šut iz igre 1/6, šut za tri 0/4, slobodna bacanja 2/2), imao je jedan skok, tri asistencije i dve izgubljene lopte za 18 minuta provedenih na parketu.

Goste je predvodio Zek Rendolf sa 27 poena i pet uhvaćenih lopti, dok je odličnu rolu odigrao i Badi Hild, koji je notirao 24 pogotka.

Kod Siksersa, koji imaju skor 14-16, istakli su se Robert Kovington kao najefikasniji sa 17 poena, i Ben Simons, koji je upisao "dabl-dabl" - 13 pogodaka uz 12 skokova. Dario Šarić takođe je bio zapažen sa 11 poena i devet skokova.

Klivlend je pretrpeo poraz na gostovanju Milvokiju u neizvesnom duelu - 119:116. Lebron Džejms pokušao je da "ponese" svoj tim do nove pobede sjajnom partijom, ali su baksi imali raspoloženijeg igrača - Janisa Adetokunboa.

duel
Izvor: YouTube

Kavsi su posle konstantnog vođstva domaćeg tima u finišu uspeli ne samo da uhvate priključak, već i povedu (107:105), ali su Baksi ipak povratili prednost i upisali 16. pobedu u sezoni.

Adetokunbo je završio duel sa 27 poena, 14 skokova, osam asistencija i dve ukradene lopte, dok je veliki doprinos pobedi dao i Erik Bledso sa 26 pogodaka.

Na drugoj strani najbolji je bio Lebron Džejms sa 39 poena (šut za tri 6/11), uz sedam asistencija i isto tiliko izgubljenih lopti. Kavsima je to bio deveti poraz ove sezone, uz 23 pobede.

top
Izvor: YouTube

U poslednjoj utakmici odigranoj prethodne noći Vašington je slavio pred svojim navijačima u duelu sa Nju Orleansom (116:106). Vizardse je do treće pobede u poslednje četiri utakmice predvodio Bredli Bil sa 26 poena, dok je kod gostiju Entoni Dejvis postigao 37 pogodaka, uz devet uhvaćenih lopti.

REZULTATI

Filadelfija - Sakramento 95:101

Milvoki - Klivlend 119:116

Vašington - Nju Orleans 116:106

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC