• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mahmutović: Borba za spas Bosne

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Košarkaši klub Bosna dobio je u srijedu novog predsjednika sarajevskog kluba, a to je Harun Mahmutović, jednoglasno je odlučeno na posljednjoj sjednici Upravnog odbora "studenata".

 Harun Mahmutović predsjednik KK Bosna Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Nekadašnji generalni sekretar Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine dobio je jednoglasno povjerenje svih članova UO koji su uvjereni da Mahmutović može da izvede Bosnu iz krize.

"Svjesni velikog truda koji je uložen u posljednje tri godine, a samim time i ljudi koji su do sada dali klubu veliki doprinos, članovi UO su jednoglasno izabrali Haruna Mahmutovića za novog predsjednika Upravnog odbora i na taj način mu ukazali povjerenje i podršku za njegov budući angažman. Gospodin Mahmutović je prošle sezone aktivno učestvovao u radu UO od augusta 2016. godine do marta 2017. godine i dao je veliki doprinos prošlogodišnjim rezultatima. Ova odluka je bila jednoglasna, a obzirom da su svi članovi UO imali priliku da se uvjere u njegove sposobnosti i rezultate njegovog rada što je definitivno doprinijelo njegovom izboru", nevedeno je, između ostalog, u saopštenju Bosne.

"Puca" u Bosni: Odlaze igrači, otkazuju mečeve...

Mahmutović je potvrdio našem portalu da je imenovan za prvog čovjeka sarajevskog tima i dodao da je u ovom trenutku glavni cilj da Bosna opstane kao klub i da ne odustane od takmičenja u Drugoj ABA ligi.

"Najprije želim da se više ne brukamo i ne dozvolimo da igrači ne otputuju na utakmicu kakav je nedavno bio slučaj protiv Ohrida", rekao je Mahmutović za MONDO.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC