• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alimpijević: Ostao je još jedan korak

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde kaže da njegov tim spreman očekuje finale Kupa i da će na dan utakmice odlučiti kojih 12 igrača će biti u sastavu.

Crvena zvezda je svoj deo posla u subotu odradila oko 19 časova, a četiri sata kasnije postalo je izvesno da će se u borbi za "Žućkovu levicu", kao i prošle godine, kada je bilo 74:64, sastati sa Partizanom.

''Ova borba za trofej je u tri koraka, ostao je još jedan. Dočekujemo finale spremni, sa svim raspoloživim igračima. Pero Antić će nastupati u finalu, a on je igrač koji može da pokrije dve pozicije", poručio je trener Dušan Alimpijević, u izjavi koju je press služba prvaka države dostavila medijima u kasnim večernjim satima.

U subotu su iza klupe sedeli Stefan Janković i Nikola Jovanović.

"Svih 14 igrača su u konkurenciji za finale sa Partizanom. Imamo puno novih ljudi u timu, koji žele da osvoje prvi trofej u dresu Crvene zvezde", rekao je Alimpijević.

U poslednje vreme vrlo dobrog i konkretnog Jankovića, na utakmici protiv FMP zamenio je Marko Kešelj i postigao devet poena.

Pero Antić je bio u sastavu prvi put posle mesec dana pauze zbog povrede stopala, ali nije ulazio u igru, što znači da poslednji nastup koji je zabeležio ostaje onaj u porazu od Himkija 16. januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC